News

Antena 1 a făcut marele anunţ! Au mai rămas două săptămâni până începe „Insula iubirii“ 2019 VIDEO

Antena 1 a făcut marele anunţ! Au mai rămas două săptămâni până începe „Insula iubirii“ 2019 VIDEO

În cel de-al cincilea sezon al show-ului, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, „Insula Iubirii“ este martorul unei situaţii unice în istoria sa şi nemaiîntâlnite în cazul acestui test de cuplu!

La doar cinci zile de la încheierea filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, „Insula Iubirii“ a primit o nouă serie de concurenţi dispuşi să îşi testeze relaţiile. Astfel, în timp ce foştii concurenţi încă încercau să înveţe să trăiască cu consecinţele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare şi de determinate să câştige lupta cu ispitele au pornit la drum convinşi că iubirea lor va triumfa.

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,  Insula Iubirii este însă martorul unei situaţii unice în istoria sa şi nemaiîntâlnite pentru ochiul vigilent al testului care credea că le-a văzut pe toate! „N-o să înţeleagă nimeni până nu ajunge aici şi nu trăieşte! Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost“, va mărturisi unul dintre concurenţii abia sosiţi în Thailanda! Cine este acesta şi cum i s-a schimbat complet viaţa în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,

În cel de-al cincilea sezon „Insula Iubirii“, noi cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor.

Modifică Setările