TV

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

După ce colegii lor de trust de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja că emisiunea lor nu se va mai difuza, conducerea Antenei 1 a decis şi sistarea filmărilor pentru concursul de dans prezentat de Horia Brenciu.

Lovitură dublă pentru angajaţii trustului Intact, care au înregistrat audienţe slabe. După ce umoriştii de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja să-şi facă bagajele, echipa Monei Segall este pusă pe liber.

citeşte aici:


„Serviciul Român de Comedie“, scos din grila Antenei 1


Aşa se face că, deşi trebuia ca semifinala şi finala competiţiei de dans să aibă loc în luna decembrie, emisiunea „Dansează printre stele“ se va încheia brusc săptămâna viitoare.

Emisiunea a debutat pe 6 octombrie şi, timp de trei săptămâni, a fost transmisă duminica. Apoi, conducerea Antenei 1 a riscat şi a mutat show-ul în serile de marţi, la concurenţă directă cu „MasterChef“ (Pro TV).

În decursul acestui an, Antena 1 a făcut mai multe transferuri costisitoare şi a adus mai multe vedete de la postul rival, Pro TV: Horia Brenciu, Ştefan Bănică, membrii Serviciului Român de Comedie, Mihai Petre, Nea Mărin, foştii membri ai juriului „MasterChef“, dar şi producătorul Mona Segall, alături de echipa sa, au venit la Antena 1.

Totuşi, punctul slab a fost difuzarea acestor show-uri la concurenţă cu cele produse de Pro TV, iar publicul a ales în defavoarea Antenei 1.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările