TV

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

După ce colegii lor de trust de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja că emisiunea lor nu se va mai difuza, conducerea Antenei 1 a decis şi sistarea filmărilor pentru concursul de dans prezentat de Horia Brenciu.

Lovitură dublă pentru angajaţii trustului Intact, care au înregistrat audienţe slabe. După ce umoriştii de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja să-şi facă bagajele, echipa Monei Segall este pusă pe liber.

citeşte aici:


„Serviciul Român de Comedie“, scos din grila Antenei 1


Aşa se face că, deşi trebuia ca semifinala şi finala competiţiei de dans să aibă loc în luna decembrie, emisiunea „Dansează printre stele“ se va încheia brusc săptămâna viitoare.

Emisiunea a debutat pe 6 octombrie şi, timp de trei săptămâni, a fost transmisă duminica. Apoi, conducerea Antenei 1 a riscat şi a mutat show-ul în serile de marţi, la concurenţă directă cu „MasterChef“ (Pro TV).

În decursul acestui an, Antena 1 a făcut mai multe transferuri costisitoare şi a adus mai multe vedete de la postul rival, Pro TV: Horia Brenciu, Ştefan Bănică, membrii Serviciului Român de Comedie, Mihai Petre, Nea Mărin, foştii membri ai juriului „MasterChef“, dar şi producătorul Mona Segall, alături de echipa sa, au venit la Antena 1.

Totuşi, punctul slab a fost difuzarea acestor show-uri la concurenţă cu cele produse de Pro TV, iar publicul a ales în defavoarea Antenei 1.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cine e Adina Răducan, câştigătoarea "X Factor"?

Muzica

FOTO Cine e Adina Răducan, câştigătoarea "X Factor"?

O adolescentă de 16 ani din Buzău, singura concurentă din grupa „sub 20 de ani“ a lui Horia Brenciu, a reuşit să obţină marele trofeu al concursului muzical difuzat de Antena 1 şi premiul de 100.000 de euro.

Lili Sandu, într-o formă de excepţie la “Dansează printre stele”

TV

Lili Sandu, într-o formă de excepţie la “Dansează printre stele”

Revenită de puţin timp în ţară, cântăreaţa şi-a găsit repede un nou locşor cald în showbiz-ul românesc, relansându-se ca prezentatoare a concursului de dans de la Antena 1. Iată cum a arătat la prima ediţie.

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

TV

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

News

Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus.

TV

 Loredana, dorită de Antena 1 pentru o sumă fabuloasă

Încă un nume greu din entertainment e gata să se alăture celor care părăsesc ograda Pro TV-ului pentru a bate palma cu concurenţa. Trustul Intact e dispus să-i ofere Loredanei Groza un onorariu record pentru un sezon la „Romanian Idol“.

Gossip

Ştefan Bănică Jr. a plecat la Antena 1

Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine“ a îngroşat rândurile cohortei de vedete care au părăsit Pro TV-ul pentru mult mai promiţătoarele contracte oferite de concurenţă.

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

TV

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

Pro TV dă startul unui nou sezon al emisiunii de divertisment vineri, de la ora 20.30, fiind puse în joc marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro.

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

News

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

Sosită în ţară special pentru ediţia de mâine a show-ului concurs de la Pro TV, vedeta a recunoscut că antrenamentele sunt grele, dar că savurează fiecare moment petrecut în sala de dans.

TV

Mihaela Rădulescu, guest star la „Dansez pentru tine“

Deşi după divorţ, relaţie dintre ea şi Ştefan Bănică jr., prezentatorul show-ului de la Pro TV, n-au fost cele mai cordiale, cele două vedete vor trece peste animozităţi, pentru a împlini un vis.