News

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai celebri bucătari din lume, s-a sinucis

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai celebri bucătari din lume, s-a sinucis

Şoc în lumea gastronomiei mondiale! Celebrul chef american, iubitul actriţei Asia Argento, şi-a luat zilele!

Anthony Bourdain, considerat unul dintre cei mai talentaţi maeştri bucătari din lume, a fost găsit fără suflare în camera lui de hotel din Strasbourg, de către un coleg. Din primele date, veteranul gastronomiei, în vârstă de 61 de ani, s-a sinucis prin spânzurare.

Newyorkezul era cunoscut mai ales pentru emisiunile gastronomice pe care le realiza (a filmat chiar şi în România un episod), dar şi pentru cărţile pe care le-a scris şi interviurile pe care le-a făcut.

Cu Francis Ford Coppola

Totodată, el a intrat în atenţia presei prin relaţia pe care o avea, din 2017, cu actriţa Asia Argento.

„Cu deosebită tristeţe confirmăm decesul prietenului şi colegului nostru, Anthony Bourdain”, transmit colegii lui de la CNN. „Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine şi băutură şi poveştile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească şi ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt cu fiica sa şi familia în acest moment incredibil de dificil ".

Apreciatul bucătar filma în Strasbourg un nou episod din emisiunea gastronomică "Parts Unknown" pe care o realiza în Europa.

Modifică Setările