News

Anthony Ciccone: "Sora mea, Madonna, e milionară, iar eu trăiesc pe străzi!"

de admin

Anthony Ciccone: "Sora mea, Madonna, e milionară, iar eu trăiesc pe străzi!"

Fratele reginei Pop a povestit unui ziar american cum se luptă cu sărăcia şi frigul, trăind din mila bisericilor şi a organizaţiilor caritabile, în vreme ce sora lui este una dintre cele mai bogate şi de succes artiste din lume.

Iarna trecută a petrecut-o sub un pod din localitatea Traverse City, statul Michigan, luptându-se cu degerăturile. Se adăposteşte în holul închisorii din oraş sau pe la hypermarket, pentru a se încălzi, şi se hrăneşte din mesele gratuite, împărţite săracilor de către biserică. Aşa trăieşte Anthony Ciccone, fratele Madonnei, de mai bine de un an, de când şi-a pierdut slujba la vinăria familiei, condusă de tatăl lor, Tony. "Practic, ai mei mi-au întors spatele atunci când am trecut printr-o perioadă grea. Mi s-a pus întrebarea asta de un miliard de ori: de ce sora mea este multimilionară, iar eu trăiesc pe străzi? Dar niciodată să nu spui niciodată. Asta i se poate întâmpla oricui (...) Nu am niciun venit. Trebuie să strâng sticle şi conserve ca să mai câştig un bănuţ. Un prieten şi-a pierdut toate cele zece degete de la picioare din cauza degerăturilor. Şi alţi câţiva au murit de hipotermie", a declarat Anthony (55) pentru ziarul local The Michigan Messenger, preluat de Daily Mail.

Ce poveste se ascunde în spatele acestui trist tablou? Cum de a ajuns Anthony să ducă aşa o viaţă? Dramatizează el lucrurile pentru a mânji numele Madonnei? În martie, Anthony a fost surprins într-un costum gri, la înmormântarea bunicii pe linie maternă (foto alăturat). Desigur, nu doar Madonna l-a uitat, ci întreaga lui familie, de vreme ce a lucrat la vinăria (cumpărată de diva pop în statul ei natal) care produce mai multe varietăţi de vin "Madonna". În vârstă de 80 de ani, Tony Ciccone conduce în continuare acea vinărie, alături de Joan, femeia cu care acesta s-a recăsătorit după ce mama Madonnei a murit de cancer în 1963. Aşadar, de ce a fost Anthony alungat de familie? Pare că fratele homeless are şi el o parte de vină şi că a spus doar jumătate de adevăr pentru ziarul din Michigan. E un scenariu care, desigur, nu o disculpă pe Madonna - însă e limpede că ceva e putred în familia Ciccone. O dovadă-n plus: în 2008, un alt frate al vedetei, Christopher, a publicat o carte, Life With My Sister, Madonna, în care a descris-o pe cântăreaţă drept manipulatoare şi obsedată de propria persoană (Madonna are 5 fraţi buni - Anthony, Martin, Paula, Christopher şi Melanie -, dar şi o soră şi un frate din cea de-a doua căsnicie a tatălui Tony - Mario şi Jennifer).

Foto: Reuters, Daily Mail/Barcroft Media

Comentarii

Articole asemănătoare

Interviu

Andi şi fratele lui, Tudor Moisescu   Amintiri din copilărie

Amândoi sunt bărbaţi la casa lor, căsătoriţi – şi chiar parteneri de afaceri! Dar, de data aceasta, noi l-am făcut „jurat“ pe Tudor – curioşi să vedem ce

News

Cele mai extravagante nunţi din istorie

Prinţul Charles & Lady Diana: 48 milioane $

Nota de plată datează din 1981, ceea ce azi ar înseamna circa 110 milioane! De trei ori şi jumătate mai scumpă decât nunta Prinţului William

Nicoleta Luciu & Zsolt Csergo: momente inedite de la nuntă şi botez

News

Nicoleta Luciu & Zsolt Csergo: momente inedite de la nuntă şi botez

OK! a fost pas cu pas alături de Nicoleta şi Zsolt, la nunta lor şi la botezul tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly. Vezi aici cele mai importante momente.

News

Ronan Keating divorţează

Artistul britanic şi soţia sa, Yvonne, pun capăt căsniciei lor de 14 ani, după ce au încercat din răsputeri să-şi salveze relaţia. Motivul despărţirii?

News

Cine o urăşte pe Madonna?

Şi mai ales de ce? Jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care l-a înlocuit pe Larry King în tronsonul orar pe care acesta îl ocupa la CNN, duce un război făţiş fără precedent cu Regina Pop.

News

Madonna vs. Biserica Ortodoxă Rusă

Nu e prima dată când vedeta intră în conflict cu o instituţie religioasă. Cel mai adesea criticată de preoţi şi biserică, de aceasta ea e cea care arată cu degetul spre Biserica Ortodoxă Rusă. Motivul?

News

Robbie Williams cel sexy!

Artistul a ţinut să contrazică zvonurile recente potrivit cărora a început din nou să se îngraşe, postând pe site-ul său o poză mai mult decât convingătoare, cu abdomenul său hot! Vezi aici ce-a comentat!

News

Whitney Houston a murit

Artista de 48 de ani a fost găsită fără suflare în camera sa de la hotelul din Beverly Hills. Un sfârşit tulburător, prevestit de îndelungata sa luptă cu drogurile?

News

Cu ce femeie s-a mai sărutat Madonna?

Sărutul său cu Britney Spears a făcut înconjurul lumii. Dar scena pusă la cale de cele două dive pop a fost până la urmă pură scenografie. Cu cine a recidivat Madonna în particular, acolo unde artista spune că pasiunea a fost autentică?