News

Anthony Ciccone: "Sora mea, Madonna, e milionară, iar eu trăiesc pe străzi!"

de admin

Anthony Ciccone: "Sora mea, Madonna, e milionară, iar eu trăiesc pe străzi!"

Fratele reginei Pop a povestit unui ziar american cum se luptă cu sărăcia şi frigul, trăind din mila bisericilor şi a organizaţiilor caritabile, în vreme ce sora lui este una dintre cele mai bogate şi de succes artiste din lume.

Iarna trecută a petrecut-o sub un pod din localitatea Traverse City, statul Michigan, luptându-se cu degerăturile. Se adăposteşte în holul închisorii din oraş sau pe la hypermarket, pentru a se încălzi, şi se hrăneşte din mesele gratuite, împărţite săracilor de către biserică. Aşa trăieşte Anthony Ciccone, fratele Madonnei, de mai bine de un an, de când şi-a pierdut slujba la vinăria familiei, condusă de tatăl lor, Tony. "Practic, ai mei mi-au întors spatele atunci când am trecut printr-o perioadă grea. Mi s-a pus întrebarea asta de un miliard de ori: de ce sora mea este multimilionară, iar eu trăiesc pe străzi? Dar niciodată să nu spui niciodată. Asta i se poate întâmpla oricui (...) Nu am niciun venit. Trebuie să strâng sticle şi conserve ca să mai câştig un bănuţ. Un prieten şi-a pierdut toate cele zece degete de la picioare din cauza degerăturilor. Şi alţi câţiva au murit de hipotermie", a declarat Anthony (55) pentru ziarul local The Michigan Messenger, preluat de Daily Mail.

Ce poveste se ascunde în spatele acestui trist tablou? Cum de a ajuns Anthony să ducă aşa o viaţă? Dramatizează el lucrurile pentru a mânji numele Madonnei? În martie, Anthony a fost surprins într-un costum gri, la înmormântarea bunicii pe linie maternă (foto alăturat). Desigur, nu doar Madonna l-a uitat, ci întreaga lui familie, de vreme ce a lucrat la vinăria (cumpărată de diva pop în statul ei natal) care produce mai multe varietăţi de vin "Madonna". În vârstă de 80 de ani, Tony Ciccone conduce în continuare acea vinărie, alături de Joan, femeia cu care acesta s-a recăsătorit după ce mama Madonnei a murit de cancer în 1963. Aşadar, de ce a fost Anthony alungat de familie? Pare că fratele homeless are şi el o parte de vină şi că a spus doar jumătate de adevăr pentru ziarul din Michigan. E un scenariu care, desigur, nu o disculpă pe Madonna - însă e limpede că ceva e putred în familia Ciccone. O dovadă-n plus: în 2008, un alt frate al vedetei, Christopher, a publicat o carte, Life With My Sister, Madonna, în care a descris-o pe cântăreaţă drept manipulatoare şi obsedată de propria persoană (Madonna are 5 fraţi buni - Anthony, Martin, Paula, Christopher şi Melanie -, dar şi o soră şi un frate din cea de-a doua căsnicie a tatălui Tony - Mario şi Jennifer).

Foto: Reuters, Daily Mail/Barcroft Media

Modifică Setările