Gossip

Anthony Hopkins, salvat de soţie

În urmă cu 10 ani, vestitul actor a suferit o depresie cumplită, de care a scăpat cu ajutorul actualei sale soţii.

Actorul din „Tăcerea mieilor” s-a căsătorit cu Stella Arroyave (54), o columbiancă care este negustor de artă, în 2003. Sir Anthony Hopkins (73) a recunoscut recent, într-un interviu acordat revistei britanice Seven, că era într-o situaţie deplorabilă în momentul în care a cunoscut-o pe Stella, dar a avut noroc cu atitudinea optimistă a acesteia, care l-a ajutat să-şi înfrângă demonii. „Ne-am întâlnit în urmă cu 10 ani, când eram la pământ de ceva vreme. Nu eram însă conştient de asta, dimpotrivă, chiar mă consideram fericit. Dar, de fapt, sufeream de depresie şi nu aveam încredere în nimeni. În niciun caz în femei. Ea, în schimb, se trezea în fiecare dimineaţă veselă. Este foarte optimistă. Am învăţat de la ea să nu mă mai consum atât de mult şi să iau lucrurile aşa cum vin. Aşadar acum îmi trăiesc viaţa fără să mă mai aştept la foarte multe, pentru a evita dezamăgirile”, a declarat actorul.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

FOTO Iată cum arată Tyra Banks fără machiaj! 

O fi ea una dintre cele mai faimoase topmodele din lume, dar mulatra nu arată întotdeauna ca scoasă din cutie, mai ales când nu beneficiază de avantajele machiajului.

Gossip

Gravida Alessandra Ambrosio a pozat nud! 

O avea ea burta până la gură, fiind gravidă în luna a opta, dar nu renunţă la activităţile ei obişnuite: manechinul a participat la o şedinţă foto cât se poate de sexy.

Gossip

Marc Anthony a intentat divorţ de Jennifer Lopez

După o lungă despărţire, muzicianul nu s-a răzgândit în privinţa divorţului de diva latino, el depunând actele pentru ca separarea lor să devină oficială.

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Gossip

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Bobbi Kristina a fost internată de două ori la spital de când a murit mama ei. Cei apropiaţi ei se tem ca tânăra de 18 ani să nu aibă acelaşi destin ca regretata cântăreaţă.

News

De ce a izbucnit J. Lo în lacrimi?

E limpede că nici măcar viaţa divei latino nu este lipsită de griji şi probleme, dovadă a acestui fapt fiind imaginile publicate recent, în care Jen plânge. Dar care e motivul supărării ei?

Gossip

Drew Barrymore, mireasă a treia oară?

A treia oară-i cu noroc? După cele două mariaje ale actriţei, se pare că starul hollywoodian se pregăteşte să-şi pună iar pirostriile, după ce a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei.

Gossip

J. Lo, nedespărţită de toyboy-ul ei

De când şi-a anunţat despărţirea de soţul Marc Anthony, diva latino îşi trăieşte viaţa la maximum alături de iubitul ei.

Gossip

J.Lo vinde cadourile primite de la Marc Anthony

Diva latino nu mai suportă să-şi amintească de anii pe care i-a petrecut alături de tatăl gemenilor ei, motiv pentru care a scos la vânzare toate bijuteriile primite cadou de la el.

Gossip

J. Lo a avut o cădere nervoasă pe scenă

Oricât de mult încearcă să ne convingă că şi-a revenit după divorţ, se pare că diva latino încă suferă după despărţirea de Marc Anthony: a izbucnit în lacrimi în faţa publicului. Jennifer a acceptat încântată să cânte cu ocazia sărbătoririi