Royals

Antipatică, obraznică, lipsită de clasă: asta i-au strigat spaniolii Reginei Letizia!

Antipatică, obraznică, lipsită de clasă: asta i-au strigat spaniolii Reginei Letizia!

Deşi membrii casei regale spaniole încearcă să facă uitat acel moment şocant care a avut loc de Paştele catolic şi-n care Letizia, soţia Regelui Felipe, s-a certat în public cu soacra ei, fosta Regină Sofia, spaniolii nu vor uita asta prea repede. Pe 8 aprilie, cei cinci au încercat să salveze aparenţele Chiar dacă, între timp, Regele Felipe, Regina Letizia, Regina Sofia şi nepoatele ei, Leonor şi Sofia, au pozat în familia perfectă, de dragul aparenţelor, atunci când l-au vizitat la spital pe Regele Juan Carlos, există o înregistrare anterioară care demonstrează care sunt sentimentele supuşilor faţă de cea care a provocat incidentul: Letizia.

Pe 5 aprilie, la prima ei apariţie de după incidentul de Paşte, la un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Madrid, Letizia a fost nevoită să se confrunte cu furia publicului, atunci când a sosit la maşina care o aştepta în faţa instituţiei.

Antipatică, obraznică, interesată şi lipsită de clasă au fost apelativele pe care i le-au aruncat cei prezenţi în faţa instituţiei din care a ieşit Letizia, o regină care a încercat să-şi păstreze zâmbetul şi a urcat în maşină, fără să spună nimic.

După ce s-a întâmplat în catedrala Palma de Mallorca, opinia publică spaniolă s-a coalizat în sprijinul fostei suverane spaniole Sofia, iar antipatia veche pe care o avea faţă de soţia Regelui Felipe a crescut în intensitate.

Modifică Setările