News

Antonia a fost operată. Care e starea ei de sănătate după intervenţia chirurgicală

Antonia a fost operată. Care e starea ei de sănătate după intervenţia chirurgicală camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Veşti îngrijorătoare despre Antonia. Cântăreaţa a dezvăluit că de curând a suferit o intervenţie chirurgicală.

Anul 2020 se pare că a început cu o mică problemă de sănătate pentru Antonia. Cântăreaţa a fost operată de urgenţă, în mare secret, probabil la un spital din Bucureşti. Vedeta şi-a anunţat fanii că pe 31 ianuarie nu poate urca pe scenă, la concert. 

Artista este în perioada de recuperare acum, după intervenţia chirurgicală suferită. Antonia nu a oferit mai multe detalii despre problema de sănătate cu care s-a confruntat. 

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la F*** Constanţa pe 31 ianuarie, aşa cum era stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a transmis Antonia pe Facebook. 

Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este

Pe Antonia o ştie toată lumea, fiind una dintre cele mai talentate şi îndrăgite artiste din România. Dar câţi ştiau, oare, că aceasta are o soră mai mică?

Ei bine, pentru cei care nu erau la curent cu acest amănunt din viaţa cântăreţei, aflaţi că Antonia este, într-adevăr, o soră mai mare. Cea în cauză este Alessia, o fetiţă de opt ani, provenită din cel de-al doilea mariaj al tatălui Antoniei.

Alessia are opt ani şi e, practic, de-o seamă cu fiica Antoniei, Maya. De altfel, Antonia a dezvăluit că Alessia se înţelege bine cu copiii ei, respectiv Dominic şi Achim. „Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, spunea Antonia într-un interviu mai vechi.

 

Modifică Setările