News

Antonia şi Alex Velea vor să ţină secret sexul copilului lor

Superstiţie sau marketing? De când a rămas însărcinată, artista se află şi mai mult în centrul atenţiei şi, deşi a aflat recent ce sex are bebeluşul ei, viitoarea mămică preferă să păstreze secretul.

Antonia a povestit pentru evzmonden.ro că are o sarcină uşoară şi că nu va renunţa la concerte, chiar dacă burtica începe să se contureaze pe sub tricourile largi.

Însărcinată în cinci luni, vedeta dansează fără probleme alături de trupa sa şi se încumetă să facă asta pentru că, spune ea, şi prima sarcina a decurs fără probleme.

„Şi la primul copil a fost tot o sarcină uşoară! Au fost câteva mici schimbări, dar sunt foarte ok!”, a declarat cântăreaţa.

Deşi părinţii au aflat sexul copilului s-au hotărât să nu îl dezvăluie încă presei şi Alex Velea susţine că nici nu îl interesează atât de mult acest aspect.

„Ştim deja! N-o să vă zicem, oricum. Îmi doresc binele ei! Majoritatea bărbaţilor spun că vor băiat. Lasă că nu contează ce va fi, armată să facă! Să vină toţi! Îmi doresc trei sau patru copii! Dacă va fi fată, mi-ar plăcea să o cheme ca pe mama ei, Antonia. Eu am spus în glumă, dacă e băiat, Antoniu”, a adăugat el.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

News

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Mama fiului său, Dominic, abia şi-a reglementat statutul civil, încheind actele de divorţ cu fostul soţ, Vincenzo Castellano. Dar, cum se apropie botezul, cântăreţul a vorbit şi despre uniunea în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale.

News

Mirela Boureanu Vaida a născut

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru fosta gazdă a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“. Blonda de la Antena 1 a născut natural în această dimineaţă, după opt ore de travaliu. Vezi ce sex are copilul şi ce nume va purta.

FOTO Alex Velea, un tătic model. Urmează Smiley?

News

FOTO Alex Velea, un tătic model. Urmează Smiley?

De când a devenit părinte, fanii artistului dance-pop încep să-i descopere o nouă latură, mult mai tandră decât şi-ar fi putut închipui. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Smiley, naşul micuţului Dominic.

Antonia a născut

News

Antonia a născut

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru Antonia şi Alex Velea, al căror copil s-a născut mai devreme cu o săptamână. El a fost primit cu multă dragoste, iar primele lui ghetuţe aşteptau deja atârnate în bradul de Crăciun.

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

News

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Corina, vacanţă de Paşte la Satu Mare

News

Corina, vacanţă de Paşte la Satu Mare

După o perioadă foarte încărcată pe plan profesional, Corina şi-a luat o bine meritată vacanţă de Paşte, urmând a-şi petrece sărbătorile în oraşul ei natal, la Satu Mare.

FOTO Anna Lesko e însărcinată

News

FOTO Anna Lesko e însărcinată

Când nimeni nu se aştepta, mai ales că, din punct de vedere fizic, n-a trădat nimic în acest sens, cântăreaţa originară din Republica Moldova a spus tuturor că este însărcinată. Vezi cine este norocosul tătic, cât de avansată este sarcina Annei şi ce sex va avea bebeluşul.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.