News

Antonia şi Alex Velea vor să ţină secret sexul copilului lor

Superstiţie sau marketing? De când a rămas însărcinată, artista se află şi mai mult în centrul atenţiei şi, deşi a aflat recent ce sex are bebeluşul ei, viitoarea mămică preferă să păstreze secretul.

Antonia a povestit pentru evzmonden.ro că are o sarcină uşoară şi că nu va renunţa la concerte, chiar dacă burtica începe să se contureaze pe sub tricourile largi.

Însărcinată în cinci luni, vedeta dansează fără probleme alături de trupa sa şi se încumetă să facă asta pentru că, spune ea, şi prima sarcina a decurs fără probleme.

„Şi la primul copil a fost tot o sarcină uşoară! Au fost câteva mici schimbări, dar sunt foarte ok!”, a declarat cântăreaţa.

Deşi părinţii au aflat sexul copilului s-au hotărât să nu îl dezvăluie încă presei şi Alex Velea susţine că nici nu îl interesează atât de mult acest aspect.

„Ştim deja! N-o să vă zicem, oricum. Îmi doresc binele ei! Majoritatea bărbaţilor spun că vor băiat. Lasă că nu contează ce va fi, armată să facă! Să vină toţi! Îmi doresc trei sau patru copii! Dacă va fi fată, mi-ar plăcea să o cheme ca pe mama ei, Antonia. Eu am spus în glumă, dacă e băiat, Antoniu”, a adăugat el.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările