Vedete

Antonia, declaraţie de dragoste pentru Alex Velea: "Nu cred că înţelegi cât te iubesc"

Antonia, declaraţie de dragoste pentru Alex Velea: "Nu cred că înţelegi cât te iubesc" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 13 mai, cântăreţul Alex Velea a împlinit 36 de ani. Cu această ocazie, Antonia, iubita şi mama copiilor săi, i-a făcut o declaraţie emoţionantă de dragoste. 

Sunt de nedespărţit, sunt fericiţi împreună şi se iubesc mai mult ca oricând. Iată cu cuvinte frumoase i-a spus Antonia iubitului chiar de ziua lui: "Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine!

Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit! Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani. Sincer....o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina....truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!"

Cei doi au stat în izolare în această perioadă, alături de copiilor lor, în vila pe care şi-au construit-o recent. 

Exclusiv pentru Click!, Alex Velea a dezvăluit că este destul de ocupat în această perioadă: "Urmează să lansăm cea de-a 3-a parte a albumului “Dau Modă”. În cel mai scurt timp. Avem câteva hituri în acest calup de piese cu siguranţă. De-abia aştept să le urcăm pe platformele digitale. Lumea o să se distreze vara asta pe muzica noastră. Îi ajutăm să treacă de pandemie.

În afară de asta, fiecare artist lucrează la materialul solo. O să acaparăm piaţa în cele ce urmează. O piaţă grea, în care ni s-au pus multe beţe în roate în anii ăştia. Din partea unor oameni care s-au dat “prieteni”, dar care au profitat de pe urma talentului meu/nostru. Dar binele câştigă mereu (ca în poveşti). Lumea ne iubeşte, se regăseşte în muzica noastră şi ne susţine. Asta e cel mai important. Aaa şi că avem concerte cel puţin la fel de multe ca “artiştii” de la radio. Muzica noastră nu e difuzată de niciun post de radio major (Kiss Fm, Radio Zu, Pro Fm, Virgin, etc). În schimb, la toate activităţile lor ne cheamă şi se aşteaptă ca noi să sărim şi să zicem “prezent”. Nu merge chiar aşa."

Modifică Setările