News

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Mulţi nu credeau că Antonia şi Alex Velea chiar formează un cuplu, punând zvonul pe seama marketingului, menit să le ridice cota de piaţă.

Dar iată că idila lor începută vara trecută este cât se poate de reală, iar anul acesta a dat şi roade. Antonia este însărcinată în trei luni.

Confirmarea vine chiar de la Antonia, care a preferat să-şi anunţe fanii pe Facebook, mai înainte ca orice comentariu răutăcios din presă să-i strice bucuria:

„Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viatţ mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire!“.

„Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea“.

Felicitările n-au întârziat nici ele să apară, una dintre ele venind din partea unei colege de-ale lor de breaslă, Andreea Bănică, care a ţinut să-i felicite via Facebook: „Un copil este întotdeauna o veste minunată! Felicitări,Alex şi Antonia! Din suflet vă doresc să vă bucuraţi de el!“.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

News

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

Antonia a născut

News

Antonia a născut

Modifică Setările