Vedete

Antonia e o mamă fericită! Maya, fiica ei, s-a întors în România

Antonia e o mamă fericită! Maya, fiica ei, s-a întors în România camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Antonia trăieşte clipe minunate. Ani de zile nu şi-a putut aduce fiica în România. Acum, Maya este alături de fraţii ei, de mama şi de tatăl vitreg, Alex Velea.

După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Începutul săptămânii i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă, scrie click.ro.

Anul trecut, împreună cu Alex Velea (35 de ani), dar şi cu Dominic şi Achim, copiii lor mai mici, au mers în Italia şi s-au distrat de minune, plimbându-se şi făcând multe cumpărături. Problemele par să se fi rezolvat în parte sau Antonia a căzut la pace cu familia Castellano, astfel încât Maya a venit zilele trecute în ţară şi atât ea, cât şi mama ei au început să posteze pe reţelele sociale fotografii şi multe filmuleţe cu ei.

Citeşte şi: Iată unde locuiesc Antonia şi Alex Velea alături de copiii lor!

Modifică Setările