Vedete

Antonia îi duce dorul Mayei, fiica aflată în Italia. Din cauza coronavirusului nu se vor vedea curând

Antonia îi duce dorul Mayei, fiica aflată în Italia. Din cauza coronavirusului nu se vor vedea curând camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Antonia şi fiica sa sunt despărţite în această perioadă din cauza coronavirusului! Nu se vor vedea prea curând!

De ani de zile, Maya, fiica de 10 ani a cântăreţei, locuieşte alături de tatăi ei şi de familia acestuia în Italia. Ţara a fost greu încercată de coronavirus, iar călătoriile şi orice alte ieşiri sunt strict interzise. Oamenii sunt izolaţi la domiciliu după ce mii de oameni s-au stins din viaţă din cauza coornavirusului care a lovit întreaga planetă. 

Iată că Antonia îi duce dorul fiicei. Şi-a dori ca micuţa să îi fie aproape, dar acest lucru nu este posibil: „Antonia are încredere că fostul ei soţ şi părinţii lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani şi ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să îşi revadă şi fraţii (Dominic, 5 ani şi Akim Alexandru, 3 ani, din relaţia cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil şi ştie asta. Antonia şi Maya ţin legătura prin telefon şi reţele sociale”, au spus apropiaţii vedetei pentru Click. 

Cu siguranţă Antonia se gândeşte numai la binele fiicei sale şi ţin legătura prin intermediul telefonului sau prin video call. 

Maya a fost în România în luna februarie

După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Luna februarie i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă.

Modifică Setările