Vedete

Antonia a purtat cel mai decoltat body. Cât de sexy s-a lăsat fotografiată!

Antonia a purtat cel mai decoltat body. Cât de sexy s-a lăsat fotografiată! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 28 de ani, trei copii, o carieră de succes şi este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Antonia nu încetează să-şi surprindă fanii cu ipostaze de la cele mai copilăreşti, la fotografii în care îşi arată latura de femeie fatală. Şi-a revenit spectaculos după fiecare naştere, ba mai mult, şi-a pus silicoane şi a făcut muşchi la sala de fitness.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni făcea senzaţie pe Internet cu o serie de fotografii dintr-un shooting foto în care îşi expunea sânii într-un top semitransparent, de data aceasta, iubita lui Alex Velea a surprins cu o altă vestimentaţie provocatoare.

Arată extrem de bine în costum de baie, o spun şi fotografiile distribuite pe contul său de Instagram, însă o noua şedinţă foto a venit cu imagini hot de tot. Îmbrăcată în cel mai decoltat body purtat vreodată, cu cizme peste genunchi şi cu o tunsoare cu breton, Antonia a împărtăşit cu fanii câteva imagini din culisele unei alte şedinţe foto incendiare.

Outfitul s-a mulat perfect pe formele brunetei cu ochii verzi şi i-a evidenţiat fundul bombat, abdomenul plat, dar şi picioarele lungi şi fără pic de celulită. Bineînţeles, fanii nu s-au putut opri din aprecieri şi comentarii pozitive la adresa Antoniei.

Citeşte şi: Fotografii uimitoare! Antonia şi-a etalat silicoanele pe reţelele de socializare

Modifică Setările