Multimedia

Antonia, în cel mai sexy videoclip. Alex Velea este special guest!

Antonia, în cel mai sexy videoclip. Alex Velea este special guest!

După ce a lansat de curând “Tango”, un videoclip colorat, cu coregrafie, mulţi dansatori, ANTONIA revine cu un nou single, tot în limba engleză, care se numeşte “Hotel Lounge”, cu un sound aparte şi o imagine extrem de sexy a artistei.

“Hotel Lounge” are un vibe sexy, dar şi fresh în acelaşi timp, piesă este făcută de o echipă de producători şi compozitori talentaţi ca Marco&Seba, David Ciente şi PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a declarat artista”.

Piesa a fost compusă şi produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss – “Dale Papi”, INNA – “Ruleta”, “Gimme Gimme”) şi de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.
Filmările videoclipului au avut loc la One Herăstrău Park, în Bucureşti, producţia video a fost făcută de Loops Production, regie şi DoP NGM Creative (Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest în acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei.
Modifică Setările