Multimedia

Antonia lansează primul single din 2018 featuring Connect-R

Antonia lansează primul single din 2018 featuring Connect-R

Antonia începe 2018 în forţă cu un nou single, o colaborare neaşteptată cu Connect-R, unul dintre cei mai talentaţi artişti din România.

Piesa se numeşte “Adio” şi a fost compusă de Connect-R cu DJ Sava şi produsă de Alex Cotoi, producătorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams, câştigător al premiului Grammy cu piesa “Baddest Girl in Town” a lui Pitbull.

“Adio” este o piesă sensibilă, emoţionantă, sinceră despre dragoste.

“Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult 'Adio', o piesă cu feeling şi versuri frumoase!”, a declarat Antonia.

“Adio” este o piesă la care ţin foarte mult! Şi mă bucur că o cânt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranţă se vor regăsi mulţi în această piesă”, a declarat Connect-R.

Videoclipul piesei “Adio” a fost filmat şi regizat de Khaled Mokhtar, cu care Antonia a colaborat de nenumărate ori pentru “Marabou”, “Greşesc”, “Milk and Honey” – GGirls.

De imaginea Antoniei s-au ocupat Alex Abagiu – make-up (Beauty District), Adonis Enache - păr (Endorphin Lab), Cristina Crăciun (styling).

Modifică Setările