News

Antonia a născut

Antonia a născut

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru Antonia şi Alex Velea, al căror copil s-a născut mai devreme cu o săptamână. El a fost primit cu multă dragoste, iar primele lui ghetuţe aşteptau deja atârnate în bradul de Crăciun.

Cântăreaţa a născut în jurul orei 10.00 dimineaţa un băieţel de 3,1 kilograme, perfect sănătos, care a primit nota zece la naştere. Cu toate că era aşteptat să vină pe lume abia în luna ianuarie, bebeluşul s-a grăbit să se nască în ultimele zile ale lui 2014 şi le-a făcut o surpriză părinţilor lui, chiar de Sfântul Ştefan.

Joi, Antonia a postat pe Facebook o fotografie în care fiica ei de patru ani, Maya, din relaţia cu Vincenzo Castellano, îi sărută pântecul, semn că îşi aştepta cu nerăbdare noul partener de joacă.

Iar ieri, din fotografia cu bradul sîu, am observat agăţată o pereche de ghetuţe pentru un băieţel, semn că şi mămica era nerăbdătoare să-şi vadă mai repede pruncul.

La aflarea veştii că Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi, paginile de Facebook ale celor doi au fost luate cu asalt de fani, care i-au felicitat şi care le-au transmis urări foarte frumoase pentru bebeluşul lor.

"Este o zi minunată pentru Alex şi pentru mine! Băieţelul nostru s-a născut şi suntem foarte fericiţi că a apărut în viaţa noastră! Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune!", a scris Antonia emoţionată pe pagina sa de socializare.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările