News

Antonia a născut

Antonia a născut

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru Antonia şi Alex Velea, al căror copil s-a născut mai devreme cu o săptamână. El a fost primit cu multă dragoste, iar primele lui ghetuţe aşteptau deja atârnate în bradul de Crăciun.

Cântăreaţa a născut în jurul orei 10.00 dimineaţa un băieţel de 3,1 kilograme, perfect sănătos, care a primit nota zece la naştere. Cu toate că era aşteptat să vină pe lume abia în luna ianuarie, bebeluşul s-a grăbit să se nască în ultimele zile ale lui 2014 şi le-a făcut o surpriză părinţilor lui, chiar de Sfântul Ştefan.

Joi, Antonia a postat pe Facebook o fotografie în care fiica ei de patru ani, Maya, din relaţia cu Vincenzo Castellano, îi sărută pântecul, semn că îşi aştepta cu nerăbdare noul partener de joacă.

Iar ieri, din fotografia cu bradul sîu, am observat agăţată o pereche de ghetuţe pentru un băieţel, semn că şi mămica era nerăbdătoare să-şi vadă mai repede pruncul.

La aflarea veştii că Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi, paginile de Facebook ale celor doi au fost luate cu asalt de fani, care i-au felicitat şi care le-au transmis urări foarte frumoase pentru bebeluşul lor.

"Este o zi minunată pentru Alex şi pentru mine! Băieţelul nostru s-a născut şi suntem foarte fericiţi că a apărut în viaţa noastră! Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune!", a scris Antonia emoţionată pe pagina sa de socializare.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Giulia Anghelescu e, din nou, mămică

News

FOTO Giulia Anghelescu e, din nou, mămică

În weekend, cântăreaţa, deja mamă de fetiţă, a adus pe lume un băieţel, într-un spital de stat din Capitală. Iată cum se simte artista şi cât de emoţionată a fost Antonia să-şi cunoască frăţiorul.

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

News

Uite cui îi este fidel Adrian Mutu

S-a despărţit şi de a doua soţie, Consuelo. Previzibil, ar spune unii. Şi, deja a fost văzut în braţele altei femei. Sau a mai multor femei, după cum susţin unele publicaţii. Cert e că fotbalistul are pe cineva lângă el şi îi este foarte fidel. Despre cine e vorba?

E oficial! Adrian Mutu s-a despărţit de Consuelo

News

E oficial! Adrian Mutu s-a despărţit de Consuelo

După luni de zile de incertitudine în cuplul lor, fotbalistul român şi soţia sa o iau pe drumuri separate. De vină pare să fie infidelitatea internaţionalului, care ar fi pus deja ochii pe o altă femeie.

News

Tudor Chirilă a devenit tătic

Juratul de la „Vocea României“ a încheiat 2014 cu succese pe toate planurile. Dacă, în plan profesional, concurentul său a câştigat concursul de la Pro TV, în plan personal artistul se poate mândri că şi-a întemeiat o familie.

FOTO Adrian Mutu îşi face sărbătorile în Dominicană

News

FOTO Adrian Mutu îşi face sărbătorile în Dominicană

După atâtea ierni petrecute în România, celebrul fotbalist român alege să-şi petreacă din nou Crăciunul şi Revelionul la cald, în însorita patrie a soţiei sale, Consuelo.

Fiica Antoniei e o mică artistă

News

Fiica Antoniei e o mică artistă

Maya e o scumpete de fetiţă şi pare să fi moştenit talentele artistice ale celebrei sale mame. Cel puţin, asta reiese din filmuleţul postat pe Facebook cu cea mică dansând pe hitul “Marabou”.

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

News

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Adrian Mutu a vorbit despre divorţ

News

Adrian Mutu a vorbit despre divorţ

Fotbalistul a acceptat să acorde un scurt interviu pentru emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV, în care a atins atât subiectul divorţului şi al copiilor, cât şi pe cel al retragerii lui Cristi Chivu din fotbal.

Ernest a ales numele copilului său

News

Ernest a ales numele copilului său

Prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră“ şi „Pe banii părinţilor“, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său ce se va naşte în curând. Iată cine l-a inspirat în alegerea sa.