News

Antonia nu a vrut să-l lase pe Alex Velea la „Acces Direct“? Artistul a dezvăluit ce sfaturi i-a dat iubita lui

Antonia nu a vrut să-l lase pe Alex Velea la „Acces Direct“? Artistul a dezvăluit ce sfaturi i-a dat iubita lui

Simona Gherghe a început un nou sezon la cârma emisiunii „Acces Direct“, însă alături de ea se află o vedetă super cunoscută: Alex Velea. Simona Gherghe şi Alex Velea, la debutul noului sezon „Acces Direct“ „Sunt emoţionat. Mi se pare o provocare. Şi îmi doream de mult o asemenea expunere“, a mărturisit Alex Velea la prima întâlnire cu telespectatorii „Acces Direct“, din postura de partener de prezentare al Simonei Gherghe.

Înainte să ia această hotărâre, Alex Velea spune că s-a sfătuit cu iubita sa, Antonia, şi cu managerul său. „Antonia mi-a atras atenţia că nu sunt prea punctual şi a încercat să mă convingă că acesta e un job şi că va trebui să vin în fiecare zi la serviciu”, mărturiseşte el, amuzat.

Pe parcursul primei ediţii a noului sezon “Acces Direct”, Alex Velea a avut parte de o serie de surprize pregătite special pentru el de echipa emisiunii. În platou au venit Dominic, unul dintre fiii săi, şi mama artistului, dar şi profesorul de matematică din şcoala generală. Iar Antonia, iubita sa, a intrat în direct, din Italia, unde se află în vizită la fiica ei, Maya, care îşi aniversează ziua de naştere. „Felicitări, iubire! Te iubesc! Succes!”, i-a spus Antonia iubitului ei.

Modifică Setările