Muzica

Antonia, star în Germania

Weekendul trecut, Antonia a susţinut două spectacole în oraşele Hanovra şi Bielefeld, urmând ca în octombrie să înceapă un turneu de cel puţin cinci alte show-uri în Germania.

Infinity, cel mai în vogă club din Hanovra, a aşteptat-o cu aproximativ 1.000 de zâmbete şi voci care au fredonat alături de ea pe toată perioada concertului. Cel de-al doilea club, Prime, este fără îndoială, cea mai mare şi mai populară locaţie de distracţie din zonă. Petrecăreţii vin aici în fiecare weekend de la sute de kilometri distanţă, fapt de la care nu s-au dezis nici de această dată. Astfel, Antonia a incitat mai mult de 3.000 de nemţi la un dans nebun scandând, bineînţeles, „Shake it, Mamma“. Cel mai nou single al său, „Marionette“, a fost primit extrem de bine, remixurile sale devenind unele dintre gazdele obişnuite în cluburile din Europa.

„Mă bucur extrem de mult că am ocazia să călătoresc în ţări în care nici nu am visat să ajung - săptămâna trecută am pupat un delfin înainte de un concert în Dubai, iar acum dansez alături de 3.000 de noi prieteni în Germania!“, ne-a povestit.

Urmăreşte aici câteva imagini cu Antonia în Germania:


Foto: pagina oficială

Modifică Setările