News

Antonia, super sexy pe Instagram! Are silueta perfectă chiar şi după trei sarcini!

Antonia, super sexy pe Instagram! Are silueta perfectă chiar şi după trei sarcini!

Au trecut doar cinci luni de când l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său, însă artista şi-a recuperat în totalitate silueta. Cea mai recentă fotografie postată de Antonia pe reţelele de socializare i-a isterizat pe fanii internauţi. Antonia este o mămică sexy Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase şi sexy artiste de la noi, iar cea mai recentă fotografie de-a ei vine să susţină această informaţie. Antonia a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare doar în bikini şi-ntr-un maiou simplu, care-i lăsau la vedere silueta deja sculptată.

Şi trebuie să recunoaştem că fotografia aceasta ne surprinde chiar şi pe noi, dat fiind faptul că acum cinci luni Antonia îi dădea naştere celui de-al treilea copil al său. Deci, cum şi-a revenit atât de spectaculos? Ei bine, secretul ni-l dezvăluie chiar ea, în descrierea fotografiei postate.

Fotografia care a încins spiritele pe Instagram

Antonia a mărturisit că cel care a ajutat-o să topească kilogramele în plus, dobândite în timpul sarcinii, a fost chiar iubitul ei, artistul Alex Velea. "Principala mea motivaţie pentru a fi în formă este bărbatul meu. De asemenea, cealaltă este că am trei copii şi sunt încă în stare să arăt bine. Trebuie să recunosc că cea de-a treia mea sarcină m-a făcut un pic leneşă, dar faptul că trăiesc cu o persoană dedicată fitness-ului nu mi-a lăsat nicio scuză. Unii dintre voi or să spună că această poză este vulgară, dar o să folosesc asta drept ceva motivant. «Asta sunt eu după cinci luni de când am născut!» Sunt pe drumul meu, iar Alex Velea o să mă ajute să ajung acolo unde vreau să fiu. Îţi mulţumesc pentru motivaţie, dragule! Şi tu poţi să faci asta!", a scris vedeta, fostă concurentă la "Uite cine dansează".

Antonia postează des, pe contul ei, fotografii cu iubitul ei

Ei bine, fotografia îndrăzneaţă, şi deloc vulgară, a strâns în doar două ore nenumărate aprecieri şi comentarii din partea fanilor internauţi.

foto: Instagram

Modifică Setările