News

Antonio Banderas este îndurerat. A pierdut-o pe cea mai dragă femeie din viaţa lui!

Antonio Banderas este îndurerat. A pierdut-o pe cea mai dragă femeie din viaţa lui!

MALAGA, SPAIN - MARCH 25: Spanish actor Antonio Banderas receives the honorary Gold Biznaga award during the 20th Malaga Film Festival at the Cervantes Teather on March 25, 2017 in Malaga, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Starul Antonio Banderas trece prin clipe cumplite, căci cea mai dragă femeie din viaţa sa a încetat din viaţă. Este vorba de mama actorului, Ana Bandera Gallego, care a murit la vârsta de 84 de ani.

Starul în vârstă de 57 de ani a dat această veste prin intermediul Twitter, printr-un mesaj în care a simţit să se descarce şi să le mulţumească fanilor pentru tot sprijinul oferit şi pentru mesajele de susţinere şi condoleanţe. "La ora şase dimineaţa, mama noastră Ana Bandera Gallego ne-a părăsit pentru totdeauna. Fie ca Dumnezeu să o ţină în locul în care merită. Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul şi afecţiunea oferite.  Vă trimit câte o îmbrăţişare pentru fiecare membru al familiei.", a scris Banderas pe 4 noiembrie pe contul său de Twitter. El a distribuit, de asemenea, o imagine alb-negru a mamei sale, din anii ei de tinereţe, înfăţişând-o foarte chic şi zâmbind.

Cu câteva zile înainte de decesul mamei lui, Antonio a fost văzut pe platourile de filmare în rolul lui Pablo Picasso, părând foarte relaxat şi cu zâmbetul pe buze. Nu este încă clar dacă mama starului a murit de bătrâneţe, a fost bolnavă, sau este vorba de o moarte neaşteptată. Astăzi, 6 noiembrie, au avut loc funerariile, iar actorul a fost însoţit la ceremonie de fiica sa, Stella, îmbrăcată în negru şi vizibil abătută.

Foto: Arhiva OK!, Twitter

Modifică Setările