News

Antonio Banderas este infectat cu coronavirus! Actorul a făcut dezvăluirea chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani

Antonio Banderas este infectat cu coronavirus! Actorul a făcut dezvăluirea chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani

Chiar în ziua în care împlineşte 60 de ani face publică vestea nu foarte plăcută! Antonio Banderas a dezvăluit că este infectat cu coronavirus! Actorul îşi petrece ziua de naştere sub observaţia medicilor!

A interpretat roluri magistrale, l-am văzut într-o mulţime de ipostaze, la evenimente, pe covorul roşu, la diferite gale, dar iată că acum este într-o condiţie mai delicată! Antonio Banderas este infectat cu coronavirus! Da, şi celebrul actor a fost testat, iar rezultatul este pozitiv. 

Vestea a fost făcută publică chiar de către actor cu ocazia zilei sale de naştere! A împlinit 60 de ani şi a dezvăluit că este infectat cu noul virus. El a povestit: "Salutari tuturor. Vreau să fac public faptul că astăzi, 10 august, sunt forţat să sărbătoresc 60 de ani de naştere în carantină, după ce am testat pozitiv cu coronavirus."

Actorul în vârstă de 60 de ani a ţinut neapărat să precizeze că se simte bine şi că medicii îl au sub observaţie: "Aş dori să adaug că mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei şi încrezător că mă voi recupera cât de curând în urma indicaţiilor medicale care sper să îmi permită să depăşesc procesul infecţios de care sufăr şi care afectează atât de mulţi oameni de pe planetă. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni şi a continua să-mi fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani împliniţi recent, la care am ajuns plin de dorinţă şi entuziasm. O îmbrăţişare tuturor. Antonio Banderas.", a mai transmis el. 

Se pare că Antonio Banderas a preferat să nu publice o poză recentă, de când a aflat că este infectat, ci ales una din copilărie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

O postare distribuită de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) pe

FOTO: Profimedia

Modifică Setările