News

Antonio Banderas, îndrăgostit nebuneşte de iubita tinerică!

Antonio Banderas, îndrăgostit nebuneşte de iubita tinerică!

Cândva era foarte discret cu viaţa lui personală, iar paparazzi umblau zile-n şir după el să surprindă cadre inedite. Acum, însă, Antonio (56) vrea să arate lumii întregi cum este el ca om şi cât de fericit este alături de iubita lui, Nicole Kimpel. Alături de iubita lui, Nicole Kimpel Actorul din ”Masca lui Zorro” este foarte activ pe reţelele de socializare, zilele trecute postând o imagine rară cu el şi cu iubita lui în vârstă de 36 de ani, în timp ce se aflau în vacanţă în Elveţia.

”O zi frumoasă în Lausanne, Elveţia.”, a fost mesajul care a însoţit selfie-ul inedit. Iar fanii n-au pierdut timpul în a-i arăta actorului simpatia. ”Ne bucurăm să te vedem fericit, meriţi!, ”Tu şi sufletul tău mare meritaţi luna şi stelele de pe cer”, ”Arătaţi minunat”, au fost câteva dintre reacţiile din mediul online.

Amintim că Antonio se iubeşte cu Nicole încă din 2014, când au fost văzuţi la Festivalul de Film de la Cannes. Este prima relaţie a lui Antonio după despărţirea de Melanie Griffith, cea cu care acesta a fost căsătorit 20 de ani.

foto: Instagram

Modifică Setările