News

Antonio Banderas, noua imagine Orbit: „Aroma mea preferată e menta“

Antonio Banderas, noua imagine Orbit: „Aroma mea preferată e menta“

Noua imagine a spoturilor TV Orbit, actorul Antonio Banderas, vorbeşte într-un interviu relaxat despre stilul său de viaţă sănătos, despre preferinţele pentru guma de mestecat de mentă, despre nostalgia pentru sudul Spaniei şi despre rolurile care îi menţin cariera în top.

Banderas va deveni personajul principal al noii campanii Orbit, care comunică beneficiile consumului gumei de mestecat fără zahăr după fiecare masă pentru a ajuta la menţinerea dinţilor curaţi şi sănătoşi.

Actorul spaniol nu este doar imaginea Orbit, ci şi un consumator fidel de gumă de mestecat: „Am fost întotdeauna un iubitor al mâncărurilor bune, iar în meseria mea de actor este foarte important să-mi păstrez dinţii curaţi şi sănătoşi şi să am un zâmbet încrezător. Aşa că, după o gustare rapidă pe platoul de filmare, să mestec Orbit este cea mai la îndemână soluţie pentru a fi în orice moment pregătit pentru a filma. Consum gumă de mestecat în mod regulat, pentru că este sănătos. Beneficiul, din punctual de vedere al sănătăţii orale, este producerea salivei, care ne scapă de bacteriile produse de resturile de mâncare din gură. E un obicei sănătos, dar şi foarte plăcut, pentru ca ai de ales dintr-o mulţime de arome, şi îţi oferă o senzaţie de prospeţime atât la nivelul gurii, cât şi al nasului.

Vezi interviul integral cu actorul mai jos!

Modifică Setările