News

Antonio Banderas, premiat de Regele Spaniei. Iubita mai tânără cu 19 ani i-a fost aproape

Antonio Banderas, premiat de Regele Spaniei. Iubita mai tânără cu 19 ani i-a fost aproape

ALCALA DE HENARES, SPAIN - APRIL 26: Spanish actor Antonio Banderas (L) receives the 'Camino Real' award from King Felipe VI of Spain (R) at the Alcala de Henares University on April 26, 2017 in Alcala de Henares, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

După ce-n ianuarie a acuzat probleme grave de sănătate, Antonio Banderas pare să-şi fi revenit spectaculos! Ieri, actorul spaniol a fost premiat de către Regele Felipe al Spaniei pentru efoturile depuse de-a lungul carierei sale de-a face cunoscută Spania în SUA. Antonio Banderas, premiat de Regele Felipe Antonio Banderas (56) s-a prezentat, ieri, la Universitatea de Alcala, din Madrid, pentru a i se înmâna premiul Camino Real, de către Regele Felipe al Spaniei. Actorului a fost susţinut la această ceremonie fastuasă de către iubita sa Nicole Kimpel, cu care are o relaţie încă din 2014.

Cei doi s-au afişat, cum era de aşteptat, în ţinute dintre cele mai alegante, respectând eticheta acestui eveniment de premiere. Aşa se face că-n timp ce actorul a îmbrăcat un costum clasic, negru, iubita mai tânără cu 19 ani a purtat un costum deux-pieces, alb, care i-a venit ca turnat. Cei doi au avut timp să pozeze şi pentru fotografii prezenţi, demonstrând tuturor ce cuplu elegant formează!

Alături de iubita lui, Nicole Kimpel

Amintim că Nicole Kimpel şi Antonio Banderas sunt împreună încă din 2014, aceştia doi cuplându-se la doar câteva luni de la destrămarea mariajului actorului cu actriţa Melanie Griffith.

foto: Getty Images

Modifică Setările