News

Antonio Banderas, total schimbat după problema de sănătate avută. Cum arată actorul la 59 de ani

Antonio Banderas, total schimbat după problema de sănătate avută. Cum arată actorul la 59 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fie că apare cu barbă sau fără, starul din ''Desperado'' e total schimbat şi nu mai afişează aceeaşi forţă ca în producţiile de succes cu care a cucerit audienţa, semn că infarctul suferit a lăsat ceva urme. Antonio Banderas a suferit un atac de cord la începutul anului şi are instalate câteva stenturi.

Astăzi, actorul are tot mai multe riduri şi nu mai are aceeaşi energie. Antonio a lăsat în urmă căsnicia cu Melanie Griffith şi nutreşte sentimente pentru Nicole Kimpel.

 Blonda de 38 de ani, despre care actorul spune ca este total diferită de fosta sa soţie, vorbeşte cinci limbi străine şi lucrează ca bancher. „Este o femeie discretă, calmă, raţională şi aproape nimic nu o deranjează’’, afirmă Antonio despre cea care îi bucură viaţa.

Actorul care îi dădea viaţa lui ''Zorro'' se întâlneşte cu Nicole de cinci ani. Îşi împart timpul între casele sale din Spania, un apartament cu vedere către  Parcul Central din New York şi un conac de 2,4 milioane de lire sterline în Surrey.

Antonio a renuţat la Hollywood în 2015, la scurt timp după divorţul de Melanie, despre care aminteşte că avea o efervescenţă greu de întrecut,  în timp ce Nicole e mai degrabă plictisitoare. Antonio se simte încă legat de fosta soţie, cu care a fost căsătorit timp de 19 ani. Cei doi au o fiică, Stella, care are 22 de ani şi e tot actriţă. „Chiar dacă suntem divorţaţi, ea este familia mea şi o voi iubi până în ziua în care voi muri”, mărturisea el.

Modifică Setările