News

Antonio Banderas vorbeşte deschis despre starea lui de sănătate

Antonio Banderas vorbeşte deschis despre starea lui de sănătate

MALAGA, SPAIN - MARCH 25: Spanish actor Antonio Banderas receives the honorary Gold Biznaga award during the 20th Malaga Film Festival at the Cervantes Teather on March 25, 2017 in Malaga, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

În ultimele luni, s-a tot zvonit că actorul în vârstă de 56 de ani ar avea probleme grave de sănătate şi că viaţa i-a fost în pericol atunci a suferit, acum două luni, un infarct. Prezent la o conferinţă de presă, Antonio a vrut să lămurească lucrurile! Antonio Banderas, martie 2017 Fanii s-au îngrijorat atunci când au aflat că actorul lor favorit are probleme grave de sănătate. De aceea, la o conferinţă de presă ce a avut loc pe 25 martie, actorul a ţinut să precizeze că nimic din ce s-a scris prin ziare nu a fost adevărat. ”N-a fost chiar aşa de dramatic precum s-a scris”, a menţionat Antonio, în timpul unei discuţii sincere cu jurnaliştii.

Actorul de 56 de ani a recunoscut, însă, că a suferit, într-adevăr, un infarct pe 26 ianuarie, dar că a fost unul minor, care nu i-a pus cu adevărat viaţa în pericol. ”Am suferit un infarct pe 26 ianuarie, dar n-a fost serios, nu m-a pus în pericol”, a povestit starul hollywoodian, menţionând şi că ”episodul” nefericit s-a derulat rapid şi că n-a avut timp să gândească prea mult.

Tot actorul este cel care a mărturisit şi că, după infarct, i s-au montat trei stenturi pe artere pentru a ajuta la fluidizarea sângelui. Cât despre vizita medicale de zilele trecute, Antonio a ţinut să precizeze că a fost vorba de o simplă verificare medicală.

Banderas la 56 de ani

În prezent, Antonio Banderas filmează la ”Life Itself”, un film despre viaţa unor newyorkezi în Spania. Pe lista distribuţiei acestui film se găsesc şi Samuel L. Jackson, Oscar Isaac, Olivia Wilde şi Mandy Patinkin.

foto: Getty

Modifică Setările