News

Antonio de la Rua mai vrea bani de la Shakira

Nu e suficient că s-a făcut de râs cerându-i artistei columbiene daune materiale pentru că l-a părăsit. Acum, fiul fostului preşedinte al Argentinei vrea să răscumpere şi „daunele viitoare“.

I-a fost iubit, timp de 11 ani, şi manager, vreme de şase ani. Acum vrea să se răzbune că a fost părăsit. El şi-a estimat „paguba“ la 100 de milioane de dolari, pe care Antonio de la Rua le cere cu dezinvoltură într-un tribunal din New York.

Ce bază are cererea sa? Ei bine, de la Rua susţine că a fost „principalul arhitect“ al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial. Chipurile, de când Shakira şi-a concediat fostul manager, de la Rua a preluat această funcţie şi i-a adus un profit considerabil. Numai cu promotorul de concerte Live Nation, de la Rua a reuşit să obţină contracte în valoare de 300 de milioane de dolari.

Tot el susţine că, în 2010, când cei doi s-au despărţit, Shakira i-ar fi spus că „vor continua să fie parteneri de afaceri“. Însă, în octombrie 2011, starul pop le-a spus avocaţilor săi să încheie lucrurile cu „De la Rua, care nu era decât un angajat al ei“. De la Rua spune că nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniţi şi cere despăgubiri de cel puţin 100 de milioane de dolari.

Într-un caz separat, Shakira l-a dat în judecată pe De la Rua pentru delapidare, dosarul fiind depus în octombrie la o instanţă din Bahamas. De la Rua a negat aceste acuzaţii.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

TV

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

În scandalul legat de rezilierea contractului, trustul Intact pare să-i fi dat actorului lovitura de graţie: îi cere 1.300.000 € daune, plus interdicţia de-a mai realiza emisiuni de televiziune până la finalizarea procesului.

News

Florin Chilian, runda 2 în meciul cu Cătălin Măruţă

După ce prezentatorul TV i-a transmis că-l va acţiona în instanţă pentru cele spuse în cadrul unui interviu, cântăreţul nu se lansează din nou în critici vehemente la adresa vedetei Pro TV.

Paula Chirilă divorţează?

News

Paula Chirilă divorţează?

După 10 ani de căsnicie, relaţia dintre actriţă şi soţul ei, Marius Aciu, este pusă la grea încercare. Uite ce spune vedeta despre zvonurile recente privind separarea de partenerul ei de viaţă.

News

Shakira nu se grăbeşte să ajungă la altar

După o relaţie de trei ani cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, artista columbiană declarat recent într-un interviu că nu se grăbeşte cu căsătoria: „Eu şi Piqué avem deja ce este esenţial“.

Procesul AEG: MJ nu avea niciun sponsor pentru ultimul său turneu

News

Procesul AEG: MJ nu avea niciun sponsor pentru ultimul său turneu

Imaginea nefavorabilă pe care a avut-o megastarul în ultimii săi ani de viaţă l-au privat de un sponsor pentru ultimul său turneu, în ciuda vânzărilor record de bilete la cele 50 de show-uri programate în turneul "This Is It".

News

Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

News

Cum arată Shakira la trei luni după ce a născut?

Artista columbiană nu se confruntă cu probleme de greutate, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor mămici celebre. Ea a reuşit să scape de câteva kilograme bune, la puţin timp după ce l-a adus pe lume pe micuţul Milan.

Familia Jackson vrea 40 de miliarde dolari de la AEG

News

Familia Jackson vrea 40 de miliarde dolari de la AEG

Rudele lui Michael Jackson solicită compensaţii exorbitante de la compania care urma să organizeze seria de concerte care marcau revenirea starului american în prim-planul muzicii pop.

News

Galliano se judecă cu Dior

De când a revenit cu forţe proaspete în branşa couturierilor, creatorul de modă şi-a pus în gând să ceară daune casei Dior, care l-a concediat în urma scandalului iscat acum doi ani, după proferarea unor insulte rasiste.