News

Antonio de la Rua mai vrea bani de la Shakira

Nu e suficient că s-a făcut de râs cerându-i artistei columbiene daune materiale pentru că l-a părăsit. Acum, fiul fostului preşedinte al Argentinei vrea să răscumpere şi „daunele viitoare“.

I-a fost iubit, timp de 11 ani, şi manager, vreme de şase ani. Acum vrea să se răzbune că a fost părăsit. El şi-a estimat „paguba“ la 100 de milioane de dolari, pe care Antonio de la Rua le cere cu dezinvoltură într-un tribunal din New York.

Ce bază are cererea sa? Ei bine, de la Rua susţine că a fost „principalul arhitect“ al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial. Chipurile, de când Shakira şi-a concediat fostul manager, de la Rua a preluat această funcţie şi i-a adus un profit considerabil. Numai cu promotorul de concerte Live Nation, de la Rua a reuşit să obţină contracte în valoare de 300 de milioane de dolari.

Tot el susţine că, în 2010, când cei doi s-au despărţit, Shakira i-ar fi spus că „vor continua să fie parteneri de afaceri“. Însă, în octombrie 2011, starul pop le-a spus avocaţilor săi să încheie lucrurile cu „De la Rua, care nu era decât un angajat al ei“. De la Rua spune că nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniţi şi cere despăgubiri de cel puţin 100 de milioane de dolari.

Într-un caz separat, Shakira l-a dat în judecată pe De la Rua pentru delapidare, dosarul fiind depus în octombrie la o instanţă din Bahamas. De la Rua a negat aceste acuzaţii.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările