Agenda

Antonio, un magician fără asemănare!

Antonio, un magician fără asemănare!

Organizezi o petrecere şi vrei să te asiguri că invitaţii au parte de o experienţă plăcută, pe care să şi-o amintească întotdeuna cu drag? Ei bine, soluţia este să găseşti oamenii potriviţi care să facă spectacol într-un mod cât mai inedit. Magicianul Antonio este unul dintre astfel de oameni. Magicianul Antonio Cu o experienţă considerabilă în domeniu, magicianul Antonio transformă orice petrecere anostă într-una vie şi fără asemănare.

Despre magicianul Antonio

With Loredana Groza
În spectacol cu Loredana

La doar 21 de ani, Antonio Satiru, fostul participant la emisiunea ”Românii au Talent”, reuşeşte să facă show la înălţimea aşteptărilor tuturor. După ce a colaborat cu artişti de mare calibru, magicianul Antonio şi-a făcut un CV remarcabil: Andi Moisescu, Smiley şi Loredana sunt doar câţiva dintre cei care îi certifică talentul.

smiley - acasa
În videoclipul lui Smiley, ”Acasă”.

În 2014, actorul şi magicianul Antonio a început o colaborare cu Daniel Dobre şi cu graficianul Alex Popescu, care s-a concretizat cu mai multe proiecte artistice expuse atât la Romexpo, cât şi pe diferite site-uri de specialitate.

street performace
Cucereşte orice public

Aşa se face că-n 2016 se poate lăuda cu numeroase experienţe care l-au transformat într-un dintre cei mai cunoscuţi artişti din România.

Modifică Setările