News

Antrenamente şi accidente la repetiţiile “Dansez pentru tine”

Perechile care vor concura în noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” se antrenează de zor, iar primele semne de oboseală şi efort nu au întârziat să apară în rândul vedetelor care vor intra în ring pe 15 aprilie.

După doar câteva zile de repetiţii, Lavinia simte deja cât de grea este competiţia. În urma unor prize dificile executate la antrenamente, Lavinia a simţit nişte dureri mari de spate şi de coaste care au persistat. În urma unui consult medical, verdictul a fost destul de dur: fisură de coastă. Cu toate acestea, Lavinia a decis să meargă mai departe cu repetiţiile, în ciuda durerilor, respectând însă rigorile impuse de medic.

La rândul ei, Corina Bud este deja plină de vânătăi la coate şi genunchi, pentru că în primele zile a repetat peste opt ore neîntrerupt. “Cum era de aşteptat, mi-am învineţit coatele şi genunchii, pentru că ne-am autodepăşit, încă de la primele repetiţii”, povesteşte Corina, care şi-a propus să câştige concursul pentru visul lui Edy. “Oricare particică a corpului poate deveni sensibilă, atunci când te accidentezi! Nici nu vreau să mă gândesc la eventuale accidente!”, spune Corina.

Corina Caragea are şi ea o puternică febră musculară, însă se aştepta la asta şi este convinsă că orice victorie frumoasă vine după un meci greu. Corina a luat-o de la zero în domeniul dansului, dar ştie că după multe ore de muncă va reuşi să se familiarizeze cu mişcările. “Toate îmi sunt peste mână, însă nu pretind ca acum, la 28 de ani, să învăţ într-o săptămână ce un dansator învaţă în ani de trudă”, consideră Corina, care are un adevărat sprijin în partenerul ei, Ştefan.

Pentru Roxana Ionescu însă, repetiţiile sunt o reală bucurie: “Prima zi de repetiţii a decurs normal, a existat acel sentiment de déjà-vu, am simţit de parcă am mai dansat cândva împreună”, mărturiseşte Roxana. Dacă înainte de a-şi cunoaşte partenerul Roxana se temea de anumite stiluri de dans, după ce l-a cunoscut pe Ştefan şi a început repetiţiile, s-a simţit mai încrezătoare, pentru că ştie că are pe cine să se bazeze.

Florin Piersic Jr. nu poate să descrie antrenamentele la dans ca fiind simple, însă nici nu se aştepta să fie altfel. În plus, actorul crede că partenerei sale, Alina, îi este greu să se obişnuiască cu un om care nu a mai dansat niciodată. Florin se simte la fel de expus întinderilor musculare ca restul vedetelor, însă ce îi complică puţin pregătirea sunt antrenamentele de dimineaţă, pentru care se încălzeşte mai greu. “Am auzit că s-ar fi scris că am slăbit deja 5 kg. Ar trebui să slăbesc 5 kg, dar până acum am reuşit să slăbesc doar vreo cinci grame”, glumeşte actorul.

La rândul lui, Augustin Viziru se antrenează de zor pentru a reuşi să facă pereche bună pe ringul de dans cu partenera sa, Aurora. Febra musculară la care se aştepta îi pune ceva probleme, însă cele mai mari temeri le are gândindu-se la genunchii săi operaţi în trecut de menisc.

Pentru că nu a mai trecut pe la sala de sport de ceva timp, actorul Costin Sforaru resimte orele îndelungi de antrenamente. Febra musculară îl incomodează la fiecare mişcare, însă visul partenerei lui, Mădălina, îi dă putere. Actorul din „Moştenirea“ speră să nu revină problemele pe care le-a avut la încheietura mâinii stângi şi, mai ales, să nu uite paşii de dans în timpul emisiunii.

Cove s-a acomodat uşor cu partenera sa şi crede că împreună vor reuşi să împlinească prin dansuri cât mai spectaculoase visul ei. Pe lângă febra musculară inerentă, Cove nu a simţit nicio durere şi speră că problemele lui cu spatele din trecut să nu recidiveze în timpul antrenamentelor. “Mă tem de fiecare dans în parte, mai bine zis de capacitatea noastră de a face performanţă pe fiecare dans”, a mărturisit actorul.

Modifică Setările