News

Antrenorul de la "Neatza cu Razvan şi Dani" îţi dezvăluie 10 secrete despre slăbire!

de admin

Este perioada în care te pregăteşti pentru a fi în cea mai bună formă pentru vară. Florin Neby, antrenorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", îţi spune ce legumă are doar 4 calorii, ce aliment transmite creierului senzaţia de saţietate, dar şi ce plantă aromatică te face să reduci porţia la jumătate!

Acum, legumele şi fructele abundă, iar tu trebuie să ştii să exploatezi asta şi să te foloseşti de bogăţia naturii în dieta ta. Florin Neby îţi spune care sunt cele 10 alimente minune ale primăverii care te ajută să-ţi accelerezi slăbirea.

Urzicile oferă un pachet nutritiv generos cu foarte puţine calorii. Bogate în vitaminele A, B, C, potasiu, calciu şi fier, acestea eliberează serotonina şi acetilcolina, neurotransmiţători care reglează apetitul. De asemenea, au proprietăţi diuretice, favorizând eliminarea apei în exces şi a toxinelor.

Sparanghelul este una dintre cele mai bune surse vegetale de acid folic, o formă a vitaminei B (B9) esenţială pentru regenerarea celulară. Însă, acidul folic are un rol important şi în sinteza dopaminei, a serotoninei şi a noradrenalinei, neurotransmiţători responsabili cu starea de bine. Dacă vorbim despre procesul de slăbire, sparanghelul este o legumă- minune, conţinând doar 4 calorii. Să nu uităm nici de conţinutul de inulină, fibra dietetică care ajută la o mai bună absorbţie a nutrienţilor.

Usturoiul verde conţine alicină, compusul care îi dă mirosul specific. În afara acestei proprietăţi, alicina stimulează senzaţia de saţietate la nivelul creierului, împiedicându-te în acest fel să mănânci mai mult decât trebuie.

Ceapa verde este bogată în sulf, un aliat de nădejde al pancreasului în arderea grăsimilor pentru energie. Adaugă firele verzi şi bulbii în salate şi vei evita acumularea depozitelor de grăsime.

Salata verde este, fără îndoială, alimentul perfect pentru cei care vor să slăbească. Conţine fibre şi cantităţi importante de vitamina K, esenţială pentru rezistenţa oaselor. Sunt necesare cinci căni de salată pentru a aduna caloriile unei singure felii de pâine albă.

Spanacul este o sursă ideală de energie, fiind bogat în fier, un nutrient- cheie al celulelor roşii care furnizează oxigen muşchilor. Mai mult, acidul lipoic stimulează catabolizarea nutrienţilor şi folosirea grăsimilor ca sursă preferenţială pentru obţinerea energiei.

Anghinarea este unul dintre inamicii colesterolului; cinarina pe care o conţine este un antioxidant puternic care neutralizează acţiunea radicalilor liberi şi reduce valorile colesterolului. În plus, furnizează magneziu, un mineral implicat în majoritatea reacţiilor biochimice ale organismului.

Vinetele accelerează rata metabolică datorită conţinutului de vitamine şi minerale necesare acestui proces: potasiu, magneziu, cupru, acid folic, vitaminele B1, B3 si B6.

Căpşunile sunt cele mai slab calorice fructe de pădure, fiind o sursă excelentă de antioxidanţi. Conţinutul redus de fructoză şi fibrele alimentare fac ca acestea să fie o gustare sănătoasă şi săţioasă.

Menta are capacitatea de a îi transmite creierului senzaţia de saţietate. Doar câteva frunze din această plantă aromatică te vor face să reduci porţia la jumătate.

Florin Neby este personal trainer şi are un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic. Mai multe detalii aici: http://www.neby.ro/. Pentru a afla mai multe despre Florin Neby urmăreşte şi: https://www.facebook.com/florinnebyconcept.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

J.Lo, subiectul unei ample anchete în Maroc!

Jennifer Lopez a reuşit să scandalizeze întreg Marocul. Iar scandalul provocat a ajuns până la cel mai înalt nivel - chiar până la prim-ministrul marocan Abdelilah Benkirane, care a cerut o investigaţie în privinţa concertului divei...

News

Bono nu mai poate cânta la chitară!

Faimosul solist al trupei U2 trece prin chinuri teribile pentru un muzician de talia lui. Se străduieşte fără succes să-şi revină după un accident de bicicletă suferit în Central Park, din New York, în urma căruia nu-şi mai poate folosi o mână!

Vedete care au avut cancer la sân

News

Vedete care au avut cancer la sân

Cel mai recent caz al unei vedete care s-a confruntat cu această boală este cel al Ritei Wilson, soţia lui Tom Hanks. Ce se întâmplă în culisele acestei bătălii şi cum au ieşit celebrităţile învingătoare? Iată poveştile vedetelor care au avut cancer la sân şi au câştigat lupta cu boala

Vedete la un pas de moarte!

News

Vedete la un pas de moarte!

Aceste celebrităţi au văzut moartea cu ochii, dar au trăit ca să povestească... şi să-şi poarte steaua faimei mai departe. Căci ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus, iar ei sunt convinşi că au îngeri păzitori foarte conştiincioşi...

Joan Rivers ar fi putut fi salvată!

News

Joan Rivers ar fi putut fi salvată!

La cinci luni de la pierderea celebrei comediante, fiica ei, Melissa Rivers, lansează o bombă în presă. Moartea mamei sale va trebui acum reinvestigată, deşi vedeta avea, totuşi, o vârstă înaintată: 81 de ani. Iată ce spune Melissa

News

Madonna: proces istoric pentru imperiul său financiar

Diva în vârstă de 56 de ani a fost dată în judecată de o firmă din industria frumuseţii, cu sediul în Florida, Hard Candy, pentru că a furat tocmai acest brand pentru lanţul ei de săli de fitness din întreaga lume

Gossip

Boala ascunsă a lui Robin Williams

Rezultatele celei de-a doua autopsii scot la iveală un nou motiv care l-ar fi împins pe actor la cumplitul gest al sinuciderii. În afară de Parkinson şi depresie, starul pe care l-am pierdut în luna august suferea de o cumplită boală

News

Ce spune Nick Cannon despre căsnicia cu Mariah Carey?

Zvonul că Mariah Carey şi Nick Cannon divorţează a făcut înconjurul lumii, vinovat fiind, se pare, Nick, care ar fi înşelat-o pe artistă cu o tânără de 23 de ani. Care este adevărul? Nick dă replica în faţa acestor acuzaţii...

Gossip

Mama lui Amal Alamuddin nu-l place pe George Clooney

Soacra mică face nazuri? Chiar de curând mamele viitorilor miri au fost văzute împreună, iar doamna Alamuddin, ce-i drept, nu s-ar putea opune unui asemenea mariaj. Şi, totuşi, ce discuţii de culise există?