News

Anul 2017 se încheie cu un alt divorţ. Un celebru cuplu stabilit în SUA şi-a spus "Adio!"

Anul 2017 se încheie cu un alt divorţ. Un celebru cuplu stabilit în SUA şi-a spus "Adio!"

Formau unul dintre cele mai statornice perechi din showbiz. Ea, dansatoare şi coregraf, el un tenisman foarte talentat. Din păcate, 2017 a fost hotărâtor pentru ei.

Fosta "bebeluşă" Catrinel Sandu şi fostul jucător de tenis Gabriel Trifu aveau una dintre cele mai invidiate relaţii. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar din 2007 Catrinel a plecat în Statele Unite să trăiască împreună cu soţul ei în Florida, într-o casă cochetă, în valoare de aproape 500.000 de dolari, cu cinci dormitoare, curte şi piscină. Sunt părinţii a două fetiţe, Sara (8) şi Lara (4), şi nimic nu anunţa clivajul din căsnicia lor.

Din păcate, aveam să aflăm de el chiar înainte de acest Revelion:

"Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate", a scris Catrinel Sandu pe pagina ei de socializare.

"Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de-a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!", a mai notat fosta vedetă a "Cronicii Cârcotaşilor".

Gurile rele spun că tenismanul s-ar fi îndrăgostit de o americancă.

“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”, a povestit o sursă pentru Click!.

Modifică Setările