News

Anul trecut lua Oscarul, acum arată aşa!

Anul trecut lua Oscarul, acum arată aşa!

51955644 'CSI: Cyber' actress Patricia Arquette is spotted out running errands in West Hollywood, California on January 25, 2016. Patricia hid her face once she saw the cameraman. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Patricia Arquette Actriţa nu este în cea mai bună formă Anul trecut, câştiga Oscarul pentru prestaţia din filmul Boyhood. Anul acesta, nu-i mai pasă. Nu-i mai pasă de ea, căci asta este ceea ce ne transmite actriţa de 47 de ani în aceste imagini. E drept că Patricia Arquette nu a fost surprinsă pe covorul roşu, ci la cumpărături în West Hollywood, Los Angeles, dar look-ul ei lasă mult de dorit.

Mai mult, încercând să-şi ascundă faţa atunci când a văzut că este fotografiată, Patricia a lăsat la vedere o burtă dezagreabilă, semn că a mai pus ceva kilograme pe ea faţă de anul trecut, când oricum nu era în cea mai bună formă.

Dar, dacă e să fim corecţi, talentata actriţă n-a fost niciodată vreo suplă, ci s-a făcut cunoscută în industria filmului tocmai datorită formelor ei planturoase. Însă în cazul de faţă este nevoie de măsuri, căci sora lui David Arquette este departe de ideea de sexy.

51955636 'CSI: Cyber' actress Patricia Arquette is spotted out running errands in West Hollywood, California on January 25, 2016. Patricia hid her face once she saw the cameraman. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Foto: Hepta

Modifică Setările