Case Regale

Anunţ important de la Buckingham: De acum încolo, ”Regina Elisabeta nu va mai...”

Anunţ important de la Buckingham: De acum încolo, ”Regina Elisabeta nu va mai...” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Duminică, suverana Marii Britanii a avut un anunţ mare de făcut. Potrivit corespondentului regal al revistei The Times, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a decis să renunţe la şofat pe drumurile publice.

După incidentul neplăcut în care a fost implicat soţul ei, Prinţul Philip, Regina Elisabeta a decis că o astfel de activitate, întreprinsă la o vârstă înaintată, i-ar putea pune viaţa în pericol. Ea a renunţat să mai şofeze singură, pe drumuri publice, ceea ce înseamnă că de acum nu o vom mai vedea în spatele volanului.

Roya Nikkhah a anunţat că suverana a luat această decizie fiind sfătuită în acest sens de echipa ei de securitate. Regina, în vârstă de 93 de ani, nu deţine carnet de şofer, fiind singura din familia regală, care n-a avut nevoie de acest act pentru a şofa. Despre regina Elisabeta se ştie că este un şofer experimentat, dar şi unul pasionat. În ”garajul” ei se găsesc maşini precum Jaguar, Land Rover ori Range Rover.

Totuşi, nu se ştie cu siguranţă dacă suverana nu va mai conduce şi pe proprietăţile Sandringham, unde se folosea de autovehicul pentru a se deplasa pe distanţe scurte.

Modifică Setările