Royals

Anunţ oficial! Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

Anunţ oficial! Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

Prince Harry and his girlfriend Meghan Markle attend the wheelchair tennis competition during the Invictus Games in Toronto, ON, Canada, Monday September 25, 2017. This is Prince Harry's first public appearance with Markle. Photo by Nathan Denette/CP/ABACAPRESS.COM

Mult aşteptatul eveniment s-a întâmplat! Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se va căsători cu iubita lui americană, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, la un an distanţă după ce aceştia şi-au făcut publică relaţia. Anunţul a fost postat în urmă cu 25 de minute pe contul oficial de Facebook al Palatul Regal britanic.

"Alteţa Sa Regală Prinţul Henry de Wales şi domnişoara Meghan Markle sunt logodiţi şi se vor căsători. Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna fiului său, Prinţul Harry, cu domnişoara Meghan Markle.

Nunta va avea loc în primvărara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunţii vor fi anunţate în perioada următoare.

Alteţa Sa Regală şi domnişoara Markle s-au logodit, la Londra, la începutul acestei luni. Prinţul Harry a informat-o pe Maiestatea Sa, Regina, şi pe ceilalţi membri apropiaţi ai familiei. Prinţul Harry a mai cerut şi primit binecuvântarea părinţilor domnişoarei Markle.

Cuplul va locui în clădirea Nottingham Cottage, din cadrul Palatului Kensington."

Anunţul nu a fost însoţit de vreo fotografie oficială, însă surse din apropierea celor doi susţin că aceştia vor apărea în această seară, la postul naţional de televiziune, pentru a discuta despre logodna lor.

La rândul lor, Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton, au făcut următoarea declaraţie comună: "Suntem foarte încântaţi pentru Harry şi Meghan. A fost minunat să o cunoaştem pe Meghan şi să vedem cât de fericiţi sunt ea şi Harry, împreună".

Înainte de a o cere în căsătorie pe actriţa din serialul Suits, în urmă cu câteva săptămâni, Harry le-a cerut acordul părinţilor acesteia, Thomas Markle şi Doria Ragland, care au divorţat când actriţa avea doar şase ani.

În plus, protocolul regal dictează ca nepotul Reginei Angliei să-i ceară permisiunea acesteia pentru a se căsători. Se pare că răspunsul suveranei a fost pozitiv, chiar dacă americanca este divorţată şi a apărut şi în scene ceva mai sensibile, în filme.

Într-un comunicat separat, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au anunţat că sunt încântaţi pentru cei doi şi că le urează să fie fericiţi.

Modifică Setările