Vedete

Anunţ surpriză din partea lui Augustin Viziru: "Voi fi tată de fată!" VIDEO

Anunţ surpriză din partea lui Augustin Viziru: "Voi fi tată de fată!" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Proaspăt reîntors din Republica Dominicană, fostul concurent "Survivor România" are veşti mari pentru fanii săi.

După celebra sa participare la "Ferma vedetelor" de la Pro TV, Augustin Viziru a vrut să-şi testeze din nou limitele, participând la un nou reality show, de data aceasta unul care pune accent mai mult pe rezistenţa fizică, anume "Survivor România" de la Kanal D.

Din păcate, după doar câteva zile de concurs, Augustin Viziru s-a accidentat serios, acuzând o ruptură musculară care, de altfel, l-a şi scos prematur din joc. La finalul competiţiei, actorul a făcut nişte dezvăluiri care i-au luat prin surprindere pe fanii săi: faptul că va fi tătic şi că intenţionează să se recăsătorească. Lucruri pe care le-a reconfirmat ieri în studioul Kanal D, în cadrul emisiunii "Fan Arena".

"Am scăpat un porumbel acolo... A fost foarte emoţionant momentul - nu ştiu de ce, că nu m-am gândit nicio secundă. Dar eu când am ajuns în joc, după accidentare au urmat câteva zile foarte grele pentru mine, pentru că nu ştiam ce se va întâmpla cu mine, nu ştiam ce urmează ş.a.m.d. Iar în momentul în care eu am ajuns acolo, m-am descătuşat un pic şi m-am relaxat şi am spus, într-adevăr, că o să am o familie nou-nouţă, lucru care este adevărat, dar în acelaşi timp îi rog şi pe cei de acasă să mă înţeleagă că niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici nu vreau s-o fac vreodată public. Pentru că viaţa mea personală vreau să fie strict personală", i-a spus Augustin Viziru lui Cosmin Cernat, gazda emisiunii "Fan Arena".

"Pot să zic că e o sarcină avansată. Lucrurile merg foarte bine, sunt foarte bucuros că toate merg aşa cum trebuie. În prima fază, eu mi-am dorit foarte mult o fată şi se pare că este fată. Mai avem de aflat detalii", a mai spus actorul la Kanal D.

Modifică Setările