Lifestyle

Anunţul făcut de Angelina Jolie. Ce se întâmplă în viaţa actriţei

Anunţul făcut de Angelina Jolie. Ce se întâmplă  în viaţa actriţei

Angelina Jolie nu are noroc în dragoste, dar cariera îi merge din plin. Actriţa face film şi în timpul pandemiei. Fosta soţie a lui Brad Pitt va regiza "Unreasonable Behaviour", un lungmetraj despre viaţa fotoreporterului britanic Don McCullin.  

"M-au atras combinaţia de curaj şi omenie, angajamentul său absolut de a prezenta adevărul războiului, empatia şi respectul faţă de cei care suferă consecinţele războaielor", a subliniat Angelina Jolie într-un comunicat publicat de presa de la Hollywood.

McCullin, 85 de ani, unul dintre cei mai prestigioşi fotoreporteri de război, s-a născut la Londra şi şi-a început cariera ca asistent de fotograf până când a fost trimis corespondent în conflictul din Irlanda de Nord şi în războiul din Vietnam.

"Sperăm să facem un film intransigent precum fotografiile lui Don, despre persoanele şi evenimentele extraordinare pe care le-a portretizat, prezentând totodată mărirea şi decăderea unei ere unice în jurnalismul de război", a explicat Jolie.

Angelina nu este la prima provocare de acest gen.Ea a prezentat războiul din Bosnia în "In the Land of Blood and Honey" (2011), iar în "Unbroken" (2015) a adaptat pentru marele ecran memoriile alergătorului olimpic Louis Zamperini, care a fost capturat de armata japoneză în al Doilea Război Mondial.
"Simt că mă aflu pe mâini bune, capabile şi profesioniste", a spus veteranul fotograf McCullin despre Angelina Jolie.
 

Modifică Setările