News

Anunţul făcut de Irina Rimes: “În pandemie, am stat mult să mă gândesc’’

Anunţul făcut de Irina Rimes: “În pandemie, am stat mult să mă gândesc’’

Irina Rimes se întoarce la începuturi şi lansează o piesă specială, N-avem timp.

În ultimul an, artista recunoaşte că a reflectat intens asupra noţiunii timpului şi a analizat modul în care oamenii îl percep în contextul diverselor stări de spirit. Astfel s-a nãscut noul ei single, produs împreună cu Alex Cotoi.

“În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noţiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când aşteptăm şi e mai scurt atunci când suntem fericiţi, de ce nu putem percepe timpul aşa cum este el, de ce ne supărăm pe el când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem aşteptări de la ceva ce nu putem controla. Aşa a apărut piesa N-avem timp. Împreună cu Alex Cotoi, am reuşit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că îmi era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reuşit să mă întorc în timp”, a spus artista.

Irina Rimes a trecut peste divorţul dureros pe care l-a trăit şi iubeşte din nou. Artista s-a mutat în Franţa pentru marea ei dragoste.

 „Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aş fi aşteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaştri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact aşa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieţii mele şi o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greşeli în viaţa personală, pe care le repet şi acum. Dacă aş mai avea 48 de ore de trăit, aş vrea sa fac [email protected]# cu iubitul meu",  mărturisea Irina.

 

Modifică Setările