Vedete

Anunţul trist făcut de Adela Popescu: ”Soţul meu şi bebeluşul.....”

Anunţul trist făcut de Adela Popescu: ”Soţul meu şi bebeluşul.....”

Inevitabilul s-a produs. Adela Popescu a făcut anunţul trist despre familia sa.

După ce prezentatoarea a făcut prima COVID-19, acum şi soţul, dar şi bebeluşul sunt infectaţi.

Adela Popescu a făcut anunţul în cadrul emisiunii ”Vorbeşte lumea”. Actriţa care a născut în vară al treilea băieţel al familiei a anunţat că Radu Vâlcan şi fiul lor cel mic au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Din fericire, cei doi sunt bine şi nu au simptome grave.

„Nu ştiu dacă v-am zis, dar şi Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Şi micuţul, cel de două luni. Şi am tras aşa o sperietură, dar acum suntem bine toţi. De două zile, suntem bine toţi, de aceea mi-a revenit şi culoarea în obraji. Vă daţi seama, ăsta mic are două luni, nu ştiam cum reacţionează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a explicat prezentatoarea în direct, la „Vorbeşte lumea”.

Multe mame au judecat-o aspru pe Adela că a revenit aşa de repede la cârma emisiunii, însă cumva împrejurările au forţat-o, după ce Cove a decis să plece de la postul din Pache Protopopescu pentru o altă televiziune, PrimaTV.

Şi colegul de platou al Adelei, Shurubel, a fost depistat cu COVID-19. Atât acesta, cât şi Adela se află în izolare la domiciliu.

Cei doi au intervenţii în direct în emisiune, iar Shurubel chiar şi-a testat papilele gustative în direct. El are simptomele consacrate ale COVID, lipsa gustului şi a mirosului. După cum afirmă, acestea încă nu i-au revenit.

Lucru bun însă că nu au făcut forme grave şi că se pot trata la domiciliu.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările