News

Anuryh, mai hot decât atunci când era la „Insula iubirii“! S-a fotografiat fără sutien şi le-a arătat fanilor poza

Anuryh, mai hot decât atunci când era la „Insula iubirii“! S-a fotografiat fără sutien şi le-a arătat fanilor poza camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

„Insula iubirii“ reuşeşte să aducă în centrul atenţiei, în fiecare an, concurenţi, concurente şi ispite care ajung peste noapte vedete hulite sau adorate de o ţară întreagă.

Dacă dintre ispite au rămas adânc întipărite în memoria publicului nume ca Maria sau Andi, dintre concurenţi cei mai mediatizaţi au fost Aurel, Hannelore şi Ionuţ Gojman, acesta din urmă ajungând să fie şi ispită.

Însă, în cel de-al treilea sezon al emisiunii, una dintre ispitele de la „Insula iubirii“ ieşea din tipar, ea având deja o carieră în lumea muzicii: Anuryh, care este cântăreaţă şi MC. Chiar dacă a reuşit să se facă plăcută de aproape toată lumea, Anuryh nu a mai participat apoi la „Insula iubirii“ şi s-a axat doar pe cariera muzicală, având zeci de mii de fani pe Facebook şi Instagram.

În ultimul timp, tânăra a reuşit chiar să le ridice pulsul bărbaţilor care o urmăresc pe reţelele de socializare, postând mai multe fotografii provocatoare, care pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Modifică Setările