Beauty

Apa termală Uriage, o apă unică în lume

Apa termală Uriage, o apă unică în lume

Uimitoarea istorie a Apei Termale Uriage a început acum 2.000 de ani şi încântă şi astăzi specialiştii în dermatologie. Apa termală izvorăşte din inima masivului alpin Belledone, în apropiere de Grenoble (Franţa), unde se află staţiunea termală Uriage-les-Bains. Aici, apa termala este folosita in scop curativ, motiv pentru care a devenit un bun de interes public in Franta!

Apa Termala Uriage te face sa beneficiezi de o adevarata cura de oligo-elemente si saruri minerale, sursa de stralucire si sanatate pentru piele!

Proprietatile ei unice o diferentiaza net de celelalte ape termale cu adresabilitate dermatologica:

  • cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente dintre toate apele termale (11 000mg/l), concentratia lor fiind similara cu cea a fluidelor din corpul uman
  • izotonica – respecta talia si integritatea celulelor, fiind tolerata ca un adevarat ser fiziologic natural,
  • pH fiziologic
  • 100% naturala si bacteriologic pura, hipoalergenica

Datorita compozitiei exceptionale Apa Termala Uriage are proprietati hidratante, anti-iritante, anti-inflamatorii, anti-radicalare, cicatrizante si filmogene, dovedite clinic!

In dermatologie este recomandata pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile si reactive; in eczeme, tratamente anti-acneice, rozacee, cuperoza, atopie, dermite seboreice, cicatrici, piele agresata post-acte chirurgicale. Cantitatea mare de calciu (600mg/l) ajuta in cazul iritatiilor, alergiilor cutanate, eritemului solar.

Se aplica zilnic pe piele ori de cate ori este nevoie, se lasa sa actioneze, fixeaza machiajul. Este singura apa termala care, datorita izotonicitatii, nu necesita indepartarea excesului sau clatire !

Apa termala Uriage este prezenta in toate produse dermato-cosmetice Uriage!

Prêt recomandat : Spray 50ml – 24Ron, Spray 150ml – 33Ron, Spray 300ml – 50Ron

Suntem alaturi de voi http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530

Modifică Setările