Fashion

Apariţie demnă de o prinţesă! Blue Ivy şi-a eclipsat mama pe covorul roşu

Apariţie demnă de o prinţesă! Blue Ivy şi-a eclipsat mama pe covorul roşu

attends the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City.

La cea mai recentă ediţie a premiilor MTV Video Music Awards, Beyonce a venit însoţită de fiica ei, Blu Ivy. Şi-n timp ce artista a fost marea câştigătoare a serii în materie de premii muzicale, fiica ei, în vârstă de patru ani, a fost, fără doar şi poate, cea care a deţinut trofeul celei mai reuşite apariţii pe covorul roşu al acestui eveniment. Blue Ivy a purtat o ţinută impresionantă

Blue Ivy şi-a făcut, aseară, debutul pe covorul roşu la un eveniment muzical renumit. După cum era de aşteptat, micuţa a purtat o rochie semnată de o casă de modă renumtă şi a strălucit precum un star. Culmea e că micuţa şi-a eclipsit propria mamă, purtând o rochiţă, care a fost creată de designerul Mischka Aoki, şi care era prevăzută cu trenă impresionantă.

attends the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City.
Rochia era prevăzută cu o trenă impresioantă

Beyonce a scos din buzunar nu mai puţin de 10, 950 de dolari pentru rochiţa din tul a fetiţei sale. Însă, spunem noi, a meritat, căci Blue Ivy a fost în centrul atenţiei şi a stârnit numai reacţii pozitive din rândul celor prezenţi. Desigur, tiara încrustată cu diamante a contribuit şi ea la apariţia de succes a micuţei.

NEW YORK, NY - AUGUST 28: Beyonce and Blue Ivy attend the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Rochia purtată a costat nu mai puţin de 10,000 de dolari

Voi ce spuneţi, a avut Blue Ivy un debut stylish pe covorul ”roşu”?

blue-ivy-beyonce

foto: Getty Images