News

Apariţie neaşteptată! Shiloh, fiica Angelinei Jolie, a fost operată. Acum merge în cârje

Apariţie neaşteptată! Shiloh, fiica Angelinei Jolie, a fost operată. Acum merge în cârje camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Angelina Jolie şi Brad Pitt trec prin clipe dificile. Două dintre fiicele lor au fost operate! Shiloh merge acum în cârje!

Familia Jolie-Pitt s-a reunit în aceste momente dificile. Angelina Jolie este alături de fiicele sale, în special de două dintre ele, de Shiloh şi de Zahara, care au trecut prin două intervenţii chirurgicale.  Şi Brad Pitt s-a întors la familie, chiar nu a participat la anumite evenimente pentru a sta alături de fetiţele lui. 

Recent, Shiloh a apărut pe stradă alături de mama ei şi de surori. A surprins deoarece tânăra nu mai poate merge normal acum, are nevoie de cârje, probabil aşa i-a recomandat medicul, pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, adolescenta e cu zâmbetul pe buze, semn că se simte destul de bine.

Acum putin timp, Angelina Jolie a făcut declaraţii despre fiicele sale care au suferit operaţii: "Ultimele două luni le-am petrecut între cele două intervenţii chirurgicale, una a fiicei mai mare şi apoi, acum câteva zile, operaţia lui Shiloh.", a spus ea conform Daily Mail. 

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, este copia fidelă a lui Brad Pitt 

Este urmărită non-stop de paparazzi, fotografiile cu ea apar aproape zilnic în presa din SUA, însă nu foarte mulţi români sunt cu ochii pe Shiloh, fiica în vârstă de 13 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt.

Fata în vârstă de 13 ani este comparată cu Brad Pitt, presa din Statele Unite notând că Shiloh a moştenit zâmbetul şi părul tatălui ei, fiind o versiune în miniatură a celebrului actor. Iată imaginile!

Foto: Profimedia

Modifică Setările