Kate & William

Apariţie plină de stil şi eleganţă a lui Kate Middleton. Ducesa a vizitat Universitatea din Londra într-o rochie care costă 100 de lei

Apariţie plină de stil şi eleganţă a lui Kate Middleton. Ducesa a vizitat Universitatea din Londra într-o rochie care costă 100 de lei camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Kate Middleton este figura regală căreia îi este foarte uşor să adapteze la orice apariţie în public. Şi atunci când o vedem, se încadrează perfect în peisaj.

Poate fi o divă la un eveniment cu ştaif sau o prezenţă diafană într-un campus universitar. Nu face excepţie nici la cea mai recentă apariţie a sa în public.

Ducesa de Cambridge a optat pentru o banală ţinută Zara de doar 100 de lei, o rochie cadrilată, care aminteşte de uniformele şcolare. Ei bine, ea este dovada vie că dacă ai stil şi atitudine, nu trebuie să porţi haine de mii de euro. Şi cât de frumos şi elegant poartă această rochie. Este drept, la pantofi nu face niciodată rabat de la calitate. Iar la această ţinută, a asortat o pereche de pantofi stiletto argintii de la casa Hugo Boss.

Kate Middleton a vizitat University College London, întrucât se implică într-un proiect studiu cu tema ”Copiii lui 2020”. În acest studiu vor fi cooptaţi numeroşi specialişti şi va releva starea fizică şi mentală a copiilor în aceste vremuri delicate. Este vorba de un nou studiu reprezentativ la nivel naţional, lansat în Anglia, şi care îşi propune să urmărească dezvoltarea copiilor de la 9 luni până la 5 ani.

În cadrul acestei vizite oficiale, ducesa de Cambridge s-a întâlnit cu cercetătorii şi a dorit să afle cât mai multe despre acest proiect.

Kate este o ferventă susţinătoare a proiectelor dedicate copiilor şi dezvoltării acestora.

Universitatea din Londra (University of London) este una dintre cele mai vechi universităţi din Marea Britanie şi printre cele mai mari universităţi din lume. Ea cuprinde în prezent 19 colegii independente şi 12 institute. La universitate studiază în total peste 170.000 de studenţi. Cancelarul universităţii este Prinţesa Anne a Marii Britanii, iar vicecancelarul universităţii este Sir Graeme Davies. Cea mai mare parte a universităţii se află în cartierul (burgul) Camden din Londra.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările