News

Apariţie rară a cuplului Gosling-Mendes! Eva şi Ryan s-au ţinut de mână şi au demonstrat că iubirea lor e încă puternică

Apariţie rară a cuplului Gosling-Mendes! Eva şi Ryan s-au ţinut de mână şi au demonstrat că iubirea lor e încă puternică

Ryan Gosling şi Eva Mendes

Apar atât de rar în public, încât mulţi s-au întrebat, de-a lungul timpului, dacă mai formează sau nu un cuplu. Dar iată că, weekendul trecut, Eva şi Ryan le-au demonstrat cârcotaşilor că relaţia lor e la fel de puternică şi că nici vorbă de despărţire! Ryan Gosling şi Eva Mendes Ryan Gosling şi Eva Mendes şi-au făcut apariţia, sâmbătă noapte, la petrecerea SNL, din New York. Cei doi îndrăgostiţi s-au alăturat altor staruri de la Hollywood, precum Jay-Z, Beyonce, Alicia Keys, dar şi Scarlett Johansson, care, la rândul ei, a fost însoţită de noul ei iubit, Colin Jost, producător SNL. Au participat la un afterparty Revenind la Eva şi la Ryan, cei doi au sosit la bordul unui bolid de lux şi, însoţiţi de o armată de bodyguarzi, şi-au făcut intrarea în respectivul club ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit.

La acest eveniment, Eva a strălucit într-o salopetă elegantă, şic, dintr-un material preţios, care i-a pus în evidenţă siluetă perfectă. Şi-a completat outfitul cu o pereche de sandale negre, foarte înalte, care se prindeau de gleznă cu o baretă. La nivel de hairstyle şi make-up, Eva a mizat pe acelaşi look cu care ne-a obişnuit în toţi aceşti ani şi n-a dat greş!

Şi Ryan a avut un outfit şic, fiind coordonat la ţinuta partenerei sale de viaţă. El a purtat, totuşi, o ţinută mai casual, fiind compusă dintr-o pereche de pantaloni blue navy, un pulover cu motive abstracte, o geacă de blugi şi nişte pantofi maro. Un look potrivit pentru un after party şi destul de şic!

Sunt împreună din 2011

Amintim că Eva Mendes şi Ryan Gosling sunt împreună din 2011. Cei doi nu sunt căsătoriţi, deşi de-a lungul anilor s-a tot zvonit, şi au împreună două fetiţe: Esmeralda Amada Gosling (2014) şi Amada Lee Gosling (2016). Înainte de Eva, Ryan s-a iubit cu co-starurile Sandra Bullock şi Rachel McAdams. La rândul ei, Eva a avut o altă relaţie serioasă, cea cu George Augusto, care a durat din 2002 până în 2010.

foto: Hepta

Modifică Setările