News

Apariţie rară a Pippei Middleton. Sora ducesei şi-a schimbat look-ul

Apariţie rară a Pippei Middleton. Sora ducesei şi-a schimbat look-ul

Acum că Meghan Markle a captat atenţia tuturor, odată cu anunţarea logodnei cu Prinţul Harry, până şi Kate Middleton aproape că a trecut în plan secundar, ce să mai zicem de sora ei care nu face parte din familia regală, Pippa Middleton. Foto: Dailymail.co.uk Foto: Dailymail.co.uk Ei bine, cine ce a mai auzit de tânăra de 34 de ani, care s-a căsătorit anul acesta cu James Matthews?

Ieri, sora lui Kate a apărut din nou în presa britanică, după o oarecare absenţă, iar noi am putut observa schimbarea de look a acesteia, cu ocazia unei vizite la Spitalul Regal pentru Copii din Bristol.

Vizita a fost făcută în calitate de ambasador al fundaţiei British Heart, iar Pippa a venit la spital încărcată de cadouri pentru micii pacienţi.

Am putut observa, aşadar, că Pippa şi-a tuns părul într-un bob lung, tunsoare cu care îi stă de minune acesteia şi care îi dă un aer fresh.

După cum spuneam, de la nunta ei cu finanţistul James Matthews din luna mai 2017, Pippa nu a mai fost o prezenţă mondenă foarte activă, rezumându-se să se afişeze la astfel de evenimente apropiate sufletului său.

Modifică Setările