News

Apariţie rară! Fosta Kelly din „Salvaţi de clopoţel“ are o fetiţă care-i seamănă leit

Apariţie rară! Fosta Kelly din „Salvaţi de clopoţel“ are o fetiţă care-i seamănă leit

Tiffani Thiessen attends the GOOD+ Foundation's 1st Annual Halloween Bash at Sunset Gower Studios on October 30, 2016 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Frumoasa actriţă ajunsă acum la 42 de ani a fost una dintre eroinele adolescenţei noastre, căci Tiffani-Amber Thiessen a jucat în două seriale de referinţă ale anilor 90: Salvaţi de clopoţel şi Beverly Hills, 90210. Tiffani Thiessen, alături de soţul ei şi cei doi copii Astăzi, bruneta cu ochi albaştri s-a cam retras din atenţia publică, pentru a se dedica celor doi copii pe care îi are cu soţul Brady Smith: Harper, de şase ani, şi Holt, de un an. Mamă şi fiică Ieri, la o petrecere de Halloween organizată de asociaţia Good+ Foundation în Hollywood, California, am avut ocazia să vedem familia Thiessen-Smith în formulă completă, toţi patru fiind costumaţi ca atare.

Însă în acest tablou a ieşit în evidenţă asemănarea dintre Tiffani şi fiica ei, Harper, micuţa cu părul şaten şi ochi albaştri fiind o copie în miniatură a frumoasei actriţe.

fetita tiffani
Harper, într-o postare adorabilă pe Instagramul mamei
tiffani mica
Tiffani, când era de vârsta fiicei sale

Foto: Hepta

Modifică Setările