Royals

Apariţie spectaculoasă a reginei Letizia la ceremonia de decernare a premiilor literare pentru copii şi tineri la Madrid. Demonstraţie de eleganţă şi rafinament

Apariţie spectaculoasă a reginei Letizia la ceremonia de decernare a premiilor literare pentru copii şi tineri la Madrid. Demonstraţie de eleganţă şi rafinament camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Regina Letizia a Spaniei, încă o apariţie elegantă şi fără cusur la ceremonia de decernare a premiilor literare pentru copii şi tineri la Madrid.

Superba Letizia a optat pentru o rochie verde lungă, pantofi negri stiletto şi o mască anti-COVID cu protecţie sporită.

Rochia plisată în nuanţe de smarald cu inserţii negre i-a flatat silueta armonioasă. Regina şi-a asortat şi o poşetă neagră la ţinuta lejeră, dar elegantă.

Regina Letizia a Spaniei are 48 de ani şi doi copii, însă silueta adolescentină nu îi trădează vârsta. Şi-a consolidat, în timp, imaginea de regină elegantă şi rafinată, fiecare apariţie a sa fiind un adevărat spectacol de modă.

Fiind suplă, pantofii cu toc îi vin splendid de fiecare dată, completându-i cu succes orice apariţie.

Înainte de a prezenta câştigătorii premiilor literare pentru copii şi tineri, regina Spaniei a ţinut un discurs şi a avut grijă să respecte întocmai toate măsurile de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus: mască cu protecţie sporită şi distanţare fizică.

 

Comentarii

Modifică Setările