Royals

Apariţie surpriză a Ducesei de Cambridge la un eveniment public. A purtat un outfit sobru, dar şic!

Apariţie surpriză a Ducesei de Cambridge la un eveniment public. A purtat un outfit sobru, dar şic!

Cum starea ei de sănătate este oscilantă, Ducesa de Cambridge nu şi-a anunţat în prealabil prezenţa la evenimentul ”Coach Core Graduation”, din Londra. Totuşi, faptul că a reuşit să ajungă i-a surprins plăcut pe mulţi!

Kate şi-a însoţit cumnatul şi soţul la un eveniment care îi sărbătoreşte pe antrenorii sportivi, ea însăşi fiind o persoană activă, pasionată de schi şi de tenis. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o ţinută destul de sobră, compusă dintr-un sacou semnat de Philosophy Di Lorenzo Serafini, al cărui cost se ridică la 760 de lire sterline, o bluză mulată şi o pereche de pantaloni negri. Un outfit, aşadar, destul de simplu, însă nu mai puţin stilat. De altfel, la doar câteva minute după ce au apărut primele fotografii cu Kate în această ţinută, sacoul Philosophy Di Lorenzo Serafini a devenit indisponibil pe site-ul care îl comercializează.

Sacoul purtat de Kate costă 760 de lire sterline

Amintim că aceasta e a doua apariţie a Ducesei de Cambridge în ultima săptămână. În această perioadă, Kate suferă de greţuri ameţeli grave, fiind însărcinată a treia oară. Cu toate acestea, reprezentanţii casei regale britanice spun că Ducesa de Cambridge s-a simţit mai bine în ultimele zile, drept prin urmare a decis să ia parte şi la alte îndatoriri regale viitoare.

foto: Twitter

Modifică Setările