Fashion

Apariţii impecabile pe covorul roşu! Mădălina Ghenea a strălucit la Festivalul de la Toronto!

Apariţii impecabile pe covorul roşu! Mădălina Ghenea a strălucit la Festivalul de la Toronto!

attends the "Youth" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 12, 2015 in Toronto, Canada.

Până pe 20 septembrie, la Toronto are loc Festivalul Internaţional de Film, iar printre peliculele participante se regăseşte şi ”Youth/ La Giovinezza”, în care joacă românca noastră, Mădălina Ghenea.

Secvenţele extrem de incitante în care românca apare în costumul Evei au făcut-o pe aceasta să intre în vizorul presei internaţionale, care o descriu drept ”frumuseţe diabolică”.

Nici apariţiile Mădălinei de pe covorul roşu de la Festivalul Internaţional de Film nu au fost mai prejos. Aceasta a schimbat trei ţinute în două zile şi s-a asigurat că toate privirile sunt aţintite asupra ei.

madalina ghenea GettyImages-487929128
A avut o apariţie extrem de rafinată

Astfel, pe 12 septembrie, Mădălina Ghenea a sosit pe covorul roşu, la premiera filmului „Youth”, din cadrul Festival de la Toronto, într-o rochie lungă, albă, cu trenă. Cu o coafură lejeră, un machiaj puternic şi accesorii minimaliste, actriţa româncă a avut o apariţie ireproşabilă.

madalina ghenea GettyImages-487929166
12 Septembrie 2015

Ulterior, Mădălina a luat parte la petrecerea InStyle & HFPA, care a avut loc la Hotelul Windsor Arms, din Toronto. Aici, Mădălina şi-a făcut apariţia într-o rochie cu un croi asimetric, neagră cu buline albe. Şi de această dată, alegerea vestimentară a româncei s-a dovedit a fi extrem de inspirată, punându-i calităţile fizice în valoare.

Aici, la petrecerea InStyle & HFPA
Aici, la petrecerea InStyle & HFPA

Pe 13 septembrie, Mădălina Ghenea a revenit pentru o nouă zi la Festivalul Internaţional de film din Toronto, păşind pe covorul roşu într-un outfit şic, compus dintr-o bluză rochie şi o fustă cu falduri cu imprimeu colorat.

13 Sep 2015
13 Sep 2015

Sursa foto: Wenn / Getty Images

Modifică Setările