News

Apariţii inedite la Brit Awards

de admin

Apariţii inedite la Brit Awards

După ce a slăbit uimitor de mult, Boy George nu s-a mulţumit şi a dorit să şocheze în continuare, apărând învineţit pe covorul roşu. Cine l-a bătut pe cântăreţul faimos în anii '80? Şi n-a fost singurul star din anii '80 revenit în lumina reflectoarelor...

Artistul de 52 de ani a apărut cu ditamai vânătaia la ochiul stâng, şocându-şi fanii. Dar nu, n-a fost vorba de nicio bătaie, ci de stilul excentric al lui Boy George, care, neştiind cum să iasă în evidenţă la gala muzicală de aseară, a ales acest machiaj "violent", pe care criticii l-au catalogat drept unul "de prost gust". "Sunt o victimă a modei", a explicat el lookul... izbit în plină faţă de Miss Fashion.

De partea cealaltă, o apariţie aplaudată de mulţi a fost Prince, cântăreţul de 55 de ani care, de la albumul "Musicology" (2004) încoace, a ieşit din lumina reflectoarelor (dar n-a renunţat la muzică)... Artistul şi-a făcut cont pe Twitter abia anul trecut în august. La Brit Awards, el a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru British Female Solo Artist. La momentul nominalizărilor, prezentatorul show-ului, James Corden, a creat un moment amuzant când, din senin, s-a repezit să-şi facă un selfie alături de Prince. Credem şi noi, doar e o apariţie rară!

Foto: Reuters, WENN

Modifică Setările